|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Çocuğunuz binbir zahmetle topladığınız evi dağıtıyorsa ona kızmaktan vazgeçin! Çünkü yurtdışında yapılan bir araştırma, dağınık çocukların zeka gelişiminin daha iyi olduğunu ortaya çıkardı... DAĞINIK ÇOCUKLAR DAHA ZEKİ Zeka gelişiminde deneyimlerin çok önemli olduğunu, çocukların da etrafı karıştırarak deneyim elde ettiklerini vurgulayan uzmanlar, özellikle annelerden bu konuda biraz daha esnek olmalarını istiyor. Uzmanlar; çocukların etrafı karıştırarak bazı şeyleri daha çabuk öğrendiğini, bu yüzden de annelerin zeka gelişimleri için çocuklarının hareketli olmalarına ve ortalığı karıştırmalarına izin vermeleri gerektiğini belirtiyor. (SABAH) | ||
| | |
| | #2 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | sen onu gel bir de evhanımlarına anlat ![]() | ||
| | |
| | #3 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | demesi kolay tabi ![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
| Süper Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | annem zeka gelişimimi engelliyor ![]() ![]() daha da dağıtcm ortalığı ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
| | #5 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ben çocuğumu bırakıyorum dağıtıyor... toplaması zor ama
__________________ | ||
| | |
| | #6 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | kesinlikle uzmanlara katılıyorum.. çok daha çabuk öğreniyorlar herşeyi.. e büyüdükçe dağıttıklarını toplamayı öğrenirler..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | açev in katılımlarından öğrendiğim kadarıyla duvarlara resim yapmasına bile izin verilmesi normalmiş
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | valla bende dağıtmasına karışmıyorum ama ansız bir misafir geldiğinde o dağınıklığı nasıl topladığımı bide bana sorun ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #9 | ||
| σΠμ® ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 13 ![]() ![]() ![]() | çocugun da her dedigini yapmıycaksın ilerde başınıza çıkar | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|