|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() |
İtalya'nın başkenti Roma'daAtletizmde, ''Golden League'' yarışlarında üzücü bir olay yaşandı. İtalya'nın başkenti Roma'da yapılan yarışlarda, Finli atlet Tero Pitkamaki'nin attığı cirit, saha dışına çıkarak, uzun atlama mücadelesi için hazırlanan Fransız atlet Salim Sdiri'nin sırtına saplandı. Sağlık ekipleri, acilen olay yerine gelerek müdahalede bulundukları şanssız atleti hastaneye kaldırırken, organizatörler, Fransız sporcunun sağlık durumu ile ilgili ayrıntılı bir açıklama yapmadılar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ 07_junior_07 Benim hiç kaybettiklerim olmadı VAZGEÇTİKLERİM oldu !!! [votka redbull ciğeri doldur nefes alma EFES al ]
| ||
| | |
| | #2 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() | çok kötü ya
__________________ 07_junior_07 Benim hiç kaybettiklerim olmadı VAZGEÇTİKLERİM oldu !!! [votka redbull ciğeri doldur nefes alma EFES al ]
| ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | işte kaza geliorum demior...
__________________ Besiktas JK . | ||
| | |
| | #4 | ||
| Die_4_You ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ciriti atanın kazma olduğu belli
__________________ ѕα∂є¢є вαηα вαк, вαηα уαℓαη ѕöуℓєує¢єкѕєη öη¢є gözℓєяιмℓє αηℓαş, αη¢αк вυ кσмρℓσ вєηι уıкαвιℓιя, ∂αуαη∂ıgıм ∂єѕтєкℓєя ∂єνяιℓιя... ![]() | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | yuh artık bu kadarıda olmaz türkiyede olsa inanırdım ama golden league de şaşırttı doğrusu![]()
__________________ No Game | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | çok geçmiş olsun yhaa kaza geliorum demioo walla ![]()
__________________ Allah Affeder; ÇArşı Affetmez!!! | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | gecmis olsun
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |