|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, milli basketbolcu Kaya Peker ile anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz sezon İspanya’nın TAU Ceramica takımında forma giyen Kaya Peker, Pivot mevkiinde görev yapıyor. 02.08.1980 doğumlu olan milli oyuncu, 110 kilo ağırlığında ve 2.07 metre boyunda. Kaya Peker bugün (9 Ekim) saat 12.30’da Akatlar Clup Sporium’da basın önünde düzenlenecek imza töreni ile kendini Siyah Beyazlı renklerimize bağlayacak 1 yıllık imzayı atacak.
__________________ TÜRKİYE KUPASI SADECE TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE YAŞAYANLARINDIR. Konu cent tarafından (09-10-2007 Saat 11:05 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Gerçekten inanılması güç bi transfer. Böylelikle pota altındaki "size" problemimizide çözmüş olduk. Bu sene çok etkili bir takımımız var inşallah neticelerde güzel olur. | ||
| | |
| | #3 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | süper bir transfer olmuş hayırlı olsun
__________________ | ||
| | |
| | #4 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | Çok güzel bir haber. Bu sene şampiyonluğun en büyük adayıyız..
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | çok iyi bir transfer bence bu sene basketbolda bizim yılımız olacak
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | tbl muhteşem bir lige sahne olacak bu yıl, 4 takım da çok iyi kadrolara kurdu, basketbolumuz adına sevindirici...
__________________ eternity... | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | çok iyi bir transfer | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | İnanılmaz mutlu oldum duyduğumda.. Umarım Beşiktaşımıza hayırlı bir transfer olur! Akatlar bu sene çok güzel olacak! ![]()
__________________ | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | ya birde şu jakobsu değiştirsek diğer yabancılar kesinlikle süper kayada geldi vallahi ezer geçeriz tabi yönetim izin verirse yine paralar ödenmemeye sözler tutulmamaya başladı. | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |