|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
| Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 5 ![]() ![]() | Skor tabelasi yok maalesef =) | ||
| | |
| | #12 | ||
Tecrübe Puanı: 5 ![]() ![]() | ![]() Şu nievic e bayılıyorum avatar yapacam da tam resmini bulamadım | ||
| | |
| | #13 | ||
Tecrübe Puanı: 5 ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
| | |
| | #14 | ||
| jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ne şikeyle ne hakemle her zaman olduğu gibi alın teri ve yürekle...ne parayla ne masayla hakkımızla eze eze !! çok güzel maçtı hepsini öpüyorum harikaydılar...
__________________ Elalem Alemdeyken, biz deplasmanlardaydık Senin peşinde Kartal gençliğimizi harcadık Dünyamda tek sen varsın başkasını sevemem Bu ruhum sana ait Azrail'e veremem.. | ||
| | |
| | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | ne koyduk ama utanın lan ezıkler .. | ||
| | |
| | #16 | ||
Tecrübe Puanı: 5 ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
| | |
| | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Taraftara bakmaktan kendimi alamıyorum.Resimler için hepinize teşekkürler.
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
| | |
| | #18 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | agladı ulkerbahce agladı beeee...=)
__________________ if you're alone at night, alone in your bed if your home is as empty as your heart if you're alone at night, alone in your bed tell me, what does it matter who is right? | ||
| | |
| | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | tam anlamıyla mükemmel bir gündü..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() |