|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Bilmece Lütfen Belden Aşağı bilmeceler sormayınız. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 16
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ne olur ver cevabını
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | ||
| | |
| | #12 | |||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Alıntı:
hayır bu da diil.. ![]() ![]()
__________________ HayatıMdaki her şEyi seSsize alıYoruM.. geLMEdiğiN hEr aN.. geldiN mi diYe sıçraYıp.. yüreĞim ağzıMa geLSin diYe.... ![]() | |||
| | |
| | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | yok artik ver su cevabi!!!
__________________ | ||
| | |
| | #14 | ||
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | buuuuldum saat te kan görüyooooo
| | |
| | #15 | ||
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
__________________ HayatıMdaki her şEyi seSsize alıYoruM.. geLMEdiğiN hEr aN.. geldiN mi diYe sıçraYıp.. yüreĞim ağzıMa geLSin diYe.... ![]() | ||
| | |
| | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | eve gelınce arkadası nı evde bulamıyoo gecıp yatıyooo ılerlıyen saatlerde arabanın saate ısıgının yansımasıyla saatın cok gec oldugunun farkına varıyoo ve bu kız yatagımda yatagın altında olmasın dıye merak edıp bakmıstır baska bısemı bılmıyorum ama ok
__________________ BESIKTAS BIR ASKTIR MASUM BIR GULUSTUR BESIKTAS SEREFTIR ONURDUR GURURDUR AMA ISYAN DEGILDIR | ||
| | |
| | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | ışık kızın gözüne saatten yansıyıp gelioya..kız direk saate bakıo saat durmş ama tik-tak sesleri gelio biyerde..sonra yatağn altından geldiğini anlıo oraya bakıo arkadaşının cesedi sesde arkadaşının kol saattinden geliomş..
__________________ HayatıMdaki her şEyi seSsize alıYoruM.. geLMEdiğiN hEr aN.. geldiN mi diYe sıçraYıp.. yüreĞim ağzıMa geLSin diYe.... ![]() | ||
| | |
| | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | cvp ı verme yaa madem vercen neden yazıyosun bırak ugrasalım bulmaya ok zaten ısımız yok vakıt gecer
__________________ BESIKTAS BIR ASKTIR MASUM BIR GULUSTUR BESIKTAS SEREFTIR ONURDUR GURURDUR AMA ISYAN DEGILDIR | ||
| | |
| | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | hım
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |