|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 8 ![]() ![]() | ya bu adam oyuına girince delimi bu tigana dedim ama mehmet sedef le ikisi oyuna girince gerçekten iyi oynadık takım olarak. takıma katkı sağlayacağına inanıyorum ikisininde | ||
| |
| | #12 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | mustafa doğandan çok iyi bence mustafa oynayacağına o oyynasın bence.. | ||
| |
| | #13 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() | fenaya benzemiyor daha genc umarım kendini harcamaz
__________________ 07_junior_07 Benim hiç kaybettiklerim olmadı VAZGEÇTİKLERİM oldu !!! [votka redbull ciğeri doldur nefes alma EFES al ]
| ||
| |
| | #14 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | Beşiktaş’ın genç yıldızı İbrahim Kaş, Mustafa Doğan ile Ali Tandoğan’ın yokluğunda savunmanın sağında görev yapacak. 13.05.2007 Kayseri Erciyesspor’la oynanan kupa finalinde de sonradan oyuna dahil olan genç yıldız, sergilediği performansla alkış almıştı. Tigana ayrıca orta sahada da Fahri Tatan’ı oynatacak. Forvette ise Bobo ve Nobre ikilisi gol arayacak. | ||
| |
| | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | ibrahim kaş geleceği ii olan altyapı futbolcularımızdan..bence yetenekli..
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] !!!ÇoK Seviyoruz!!! Konu ilhan&ibrahim tarafından (16-05-2007 Saat 16:30 ) değiştirilmiştir.. Sebep: yazım yanlışı | ||
| |
| | #16 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | iyi değil ama m.doğandan iyi | ||
| |
| | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Ben İzmitliyim Kocaelisporda izledim bence üst düzey değil sıradan bir defans oyuncusu 2.ligA da güzel oynadı | ||
| |
| | #18 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | büyük takım topçusu hiç bi zaman olamaz.. | ||
| |
| | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bence iyi olabilir bize geldiğinde gökhan zan ı bi hazırlık maçında izlemiştim dünyanın en kötü savunma oyuncusu gibi oynuodu ama kiralık gitti kendini topladı şimdi adam milli takımda bu işler böyledir bu adamıda süper ligde gözünün önündeki bi takıma kiralık verirsinama sadece kiralık vermekle olmaz adam oynatmamazlık yapmicak bunun garantisini alcaksın en az 20 maç oynatma garantisi isticeksin adam olcak sana i.toraman ben beğendim izlediğimde
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| |
| | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | artık oynama yasına geldi oynayıp tecrube kazanması lazım o yuzden banko oynabileceği(turk telekom a nın altında bir takım deil) bir takıma kiralamak lazım
__________________ NE BİR LOKMA EKMEK NE BİR KIZI SEVMEK SEVİYORUZ SENİ BAKİ MERCİMEK | ||
| |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|