|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |||
| Only Besiktaş ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Beşiktaş'ın ünlü taraftar grubu Çarşı, varlığını sona erdirme kararı aldı. Çarşı ile ilgili "Asi Ruh" belgeselinin Beşiktaş Kültür Merkezi'ndeki galasında konuşan tribün lideri Alen Markaryan, Çarşı'nın Beşiktaş'ın önüne geçtiği yönündeki eleştiriler ve çeşitli spekülasyonlar sebebiyle "Çarşı kendini feshetmiştir" açıklasını yaptı. Kaynak : (Ligtv.com.tr) Alıntı:
__________________ ![]() ANTİ-COLORS ANTİ-FB ANTİ-GS Konu HandaN tarafından (29-05-2008 Saat 17:37 ) değiştirilmiştir.. | |||
| |
| | #2 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 9 ![]() | Yazık oldu ...
__________________ Haklılar şerefler sahada , Barışlar Alperler Hasanlar Ferdiler Tribünde , Optik Başkan Sette Cesur Yürek Kalemini almış basın tribünü ' nde MAc BAslamak Üzere... | ||
| |
| | #3 | ||
| - Haykolik - ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 9 ![]() ![]() ![]() | böyle bir haberin doğruluğuna inanmak istemiyorum . . çarşı bir ruhtur o ruh kaybolmaz . !
__________________ Beşiktaşlıyız Beşiktaş Laylaylaylaylaylaya Anlayamaz Kimse Bu Aşkı | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | böyle bişey inanmam demiş olabilir alen abi ama çarşının beşiktaşı bırakması imkansız
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | Doğru olduğunu sanmıyorum, böyle bir şey hiç olmamalı ama olacaksada böyle bir zamanda olmamalı bence...
__________________ | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Bunlar kafayimi yedi, alloooo ne oluyor?
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | İnanmak istemiyorum buna...Anlam veremiyorum..
__________________ ''BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER ... UĞRAŞMA BİZİMLE ŞŞŞşşşşiiiiİİİiişşşşş...BU HAYAT DEDİĞİN ELBET BİR GÜN BİTER AZRAİL'İN BİZİZ ....'' ( to be continied ) | ||
| |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 9 ![]() ![]() ![]() | Asi Ruh" filminin galasında konuşan Alen Markaryan yaptığı açıklamada "Artık Çarşı yok" dedi. Alen sözlerini şöyle sürdürdü " Çarşı'nın Beşiktaş'ın önüne geçtiği yönündeki eleştiriler ve çeşitli spekülasyonlar sebebiyle Çarşı kendini feshetmiştir" BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) dolduran taraftarlar duygu yüklü anlar yaşıyor. Zaman zaman sloganlar atan Beşiktaşlı taraftarlar, zaman zaman da gözyaşlarına hakim olamıyor!
__________________ Beşiktaşlıyız Beşiktaş Laylaylaylaylaylaya Anlayamaz Kimse Bu Aşkı | ||
| |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 9 ![]() ![]() ![]() |
| |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|