|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #481 | ||
| BeşiktAŞK ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | İstemiyorsa gelmesin.Bizi istemeyeni bizde istemeyiz.Nerde oynarsa oynasın. | ||
| |
| | #482 | ||
| Süper Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Hiç şaşırmadım .
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
| |
| | #483 | ||
| alayından geliyorum ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | şaşırmadım...
__________________ mutluyum,mutlusun,mutlu..:D | ||
| |
| | #484 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bjk bı nurıyle duzelmezde yıkılmazda standart transfer muhabbetlerı gelmemesı uzucu takıma cok faydalı olurdu ama gelmıyosada yolu acık olsun ...
__________________ SİYAHIN KADERİM BEYAZIN KEFENİM | ||
| |
| | #485 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bende olsam gelmezdim..ne diye Türkiye'de oynayayımki...şaibe şike söylentileri,hakem hataları,kalitesiz futbol,yetersiz altyapı...bu adam gelecekte sadece inönüdemi oynayacak...kış gelecek konya deplasmanına gidip patates tarlasında top oynayacak...futbolcular bunların hepsini göz önünde bulunduruyordur heralde...birde medya yapışacak yakasına...huzur avrupada ya paranda cebindeyse..ne için geleckki? | ||
| |
| | #486 | ||
| C!mC!m£..! (: ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Havalı şey
__________________ keRem <3 caqLa !! ...a$kım seNi coOoOoOo..q sevioRm !! | ||
| |
| | #487 | ||
| herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | gelmeyecekmiş sinan engine tel etmiş çok da tın
__________________ aşk budur........ | ||
| |
| | #488 | ||
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | çok da tın
| |
| | #489 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | Alırsak çok büyük bir transfere imza atardık, yılın transferi olurdu, yönetimi de ayakta alkışlardık...Ama olmayınca da bir şey diyemeyiz, sonuçta fazla inanmamıştık geleceğine, gelmesi için tek bir neden olabilirdi, o da para, Nuride para yerine geleceğini seçti, Türkiyeye gelip sönmektense Avrupada kalıp, forma için savaşmak istedi, bunu normal karşılamalıyız bence...Ama bu transferde yapılan hatalar vardı, 2-3 hafta gündemde kaldı bu oyuncu, ne diye sızdırırlar basına anlamak mümkün değil, böyle transfer yapılmaz, Fb Emreyi bitirdi daha sonra medyada çıktı haberleri, adamlar gizli gizli yürütürken biz cümle aleme duyuruyoruz transfer edeceğimiz oyuncuyu, böyle giderse bize iyi topçu mopçu gelmez!..
__________________ | ||
| |
| | #490 | ||
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | biz medyaya duyurup fiyatını daha çok yükseltiyoruz sanki kimz zararrına anlamıyorum gerçekdende medya nasıl duyuyor yoksa sadece taraftar gaza gelsin diye mi bu oyunlar
| |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|