|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 | ||
| σΠμ® ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 13 ![]() ![]() ![]() | peki bizi çıldırt ama kırmızı kart yemeden çıldırt bizi | ||
| |
| | #32 | ||
| 19 Sivaslı 58 Kartal 03 ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Benim duyumlarıma qöre bu Seriçin qeldiği takımın resmi sitesinde seriç qitti die bayram yapmışlar ne kadar doğru bilmiyorum ![]()
__________________ Övünmekte haklıyız Çünkü BeŞiKTaŞLıYıZ... Ne Para ne Araba nede Manita Tek aşkımız B J K !!! | ||
| |
| | #33 | ||
| Die_4_You ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() ![]() | Takımda çıldın,deli,manyak ne ararsan war takım takım değil tımarhane ![]()
__________________ ѕα∂є¢є вαηα вαк, вαηα уαℓαη ѕöуℓєує¢єкѕєη öη¢є gözℓєяιмℓє αηℓαş, αη¢αк вυ кσмρℓσ вєηι уıкαвιℓιя, ∂αуαη∂ıgıм ∂єѕтєкℓєя ∂єνяιℓιя... ![]() | ||
| |
| | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | cilginlik degilde adam gibi top oyna o da yeter........
__________________ | ||
| |
| | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | aman seric forvette fln oynasan tmm fantatik hareketler yap çıldır çıldırt ama defansta oynayan adam sakin soğukkanlı olması lazım aman sakin oyna gözünü seviyim bize saçbaş yoldurma.
__________________ | ||
| |
| | #36 | ||
| VisualBasic ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Bunun hakkında tek bildiğim Ne zaman, ne yapacağı belli olmayan önemli bir oyuncu. Tecrübesi ile oynuyor. İsabetli transfer.
__________________ Konu stock tarafından (18-07-2008 Saat 10:35 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|