Besiktasforum.NET

Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarın Sesi !. > Eğitim Öğretim > Dersler - Ödevler - Tezler - Konular > Ekonomi
Ana Sayfa Oyun Alanı Forum Kuralları Resim Albümleri Anahtar Kelimeler Sosyal Gruplar XML RSS

Oyun bölümümüz tekrar açılmıştır. Konulara chatboxun üzerindeki Oyun içerikli konular linkinden erişebilirsiniz. Iyi eğlenceler dileriz..
Sizde @besiktasforum.net MSN ve Email adresinizi hemen alın..!

Seçenekler Stil
Alt 21-02-2007, 02:26   #1
Meric
Yardımcı Admin

Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 Meric is on a distinguished road
Borsada neler bekleniyor?

Piyasa uzmanları, borsaya yön verebilecek yeni beklenti yokluğunda endeksin yurtdışı borsalardaki seyri izleyeceğini belirttiler.

Ekspres Yatırım Araştırma Müdürü Sinan Gökşen, "İçerde piyasaya yön veren bir beklenti yok. Avrupa borsalarının seyrini izleyeceğiz" dedi.

Aralarında Brezilya, Çin, Ekvador, ABD gibi ülkelerin bulunduğu çok sayıda yurtdışı piyasası tatil nedeniyle kapalı. Brezilya'da Karnaval nedeniyle tatil olan piyasalar yarın da kapalı. ABD piyasaları ise yarın açık.

İMKB-100 endeksi cuma günü yüzde 0.41 kayıpla 43,636.19 puandan kapandı ve işlem hacmi de 1.4 milyar YTL ile önceki günkü 2.02 milyar YTL'ye göre yüzde 30 geriledi.

ABD'de borsalarında Dow endeksi Cuma gününü rekor seviyelerde kapatırken düşüş gösteren yeni konut inşası verisinin ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz oranlarını yılın ilerleyen zamanlarında düşüreceği yönündeki beklentileri tetiklemesiyle ABD Hazine tahvilleri toparlandı.

Brezilya'da ise Perşembe gününü rekor seviyelerde kapatan borsa gerilerken, para birimi real bugün başlayan Karnaval tatili öncesinde Cuma günkü dolar girişleriyle, haftayı hafif yükselişle kapattı.

Alt 23-02-2007, 18:14   #2
NuraN
Süper Moderator

NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 18 NuraN is on a distinguished road
tşklerrr
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008

NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Tags
bekleniyor, borsada, neler

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil