|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Tamamen takım oyuncusu.Ben en iyi olayım demiyor,takım için diyor.Geldiği günden beri çok beğeniyorum.Sandro,uzun yıllar Euroleague'de oynamış son derece tecrübeli bir basketçimiz. Uleb Cup'ta ve Türkiye Lig'inde daha çok yararlanacağız gibime geliyor. Siz neler düşünüyorsunuz?
__________________ | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bnce MUHTEŞEM tek kelimeyle böyle anlatılır bn şöle düşünüorum bu sene en ii kadro BİZDE
__________________ | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Beşiktaş'ın son yıllarda yaptığı en olumlu uzun transferi bana göre. Aslında son yıllarda birçok Hırvat denendi. Tomislav Ruzic, Ratko Varda.. Ama bu kadar takım için oynayan, profesyonel, yetenekli ve basketbol bilgisi üst düzey olan pivot ligimizde şu an için başka yok. Uzun yıllar takıma katkı sağlayabilir, umarım bu kadro birkaç sene korunur. Bu takımın oyun kurucusu bana göre Nicevic'tir. Top ona indirilip sonra hücum seti şekillenmeli, yoksa erken zorlama atışlar görmek mümkün. Forması gibi, gerçek bir 10 numara...
__________________ | ||
| | |
| | #4 | ||
| sk ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | çok faydalı bir oyuncu bence acayip teknik oyunu var tabi benim favorim apodaca ![]()
__________________ ' Biz seni sevinmek için sevmedik ki , ' Yağmur çamur her maçına gelmedik mi ? ' Yine dolmuş İnönü dolmuş nasıl bir aşk bu en büyük aşk ...' 'Her şartta Beşiktaş, ölümüne Beşiktaş , kanımın son damlasına kadar Beşiktaş uLan...' | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | 4 4'lük bir oyuncu bence...Hem savunmada hemde hücumda çok başarılı.Böyle bir oyuncuya sahip olduğumuz için çok şanslıyız...Türkiyenin tartışmasız en iyi savunmacısıdır nicevic.Pivotlar içerisinde onun gibi topu dağıtan adamda yoktur avrupada.Adamın bir guard gibi asistleri var.Oyunu çok iyi okuyor ve gerçek bir profesyonel.Daha ne olsun valla...İnş. seneyede takımda tutmayı başarırız nicevici... | ||
| | |
| | #6 | ||
| Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | kaliteli, yetenekli, tecrübeli... takim için önemli bir oyuncu | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | çok harika defansif bir oyuncu oyuncu.. bire birlerde harika... herşeyiyle harika
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | fundamental i cok iyi bir oyuncu ayrıca bileği cok yumuşak post up tan nerdeyse şut kaçırmıyor bununla beraber kayayla çok iyi anlaşması da cabası ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Orta mesafeli atışları bu denli rahat ve solrunsuz atablen bir uzun daha görmedim henüz.Fiziği olağansütü.pota altına nasıl yüklenip 2 kişiyi kendine çekip dışarıda shumperti bulacağını çok iyi biliyor.Son dönemde bir düşüş var.Umaırm oda shumpertinki kadar çabuk atlatır. | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|