|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Chase Beşiktaş'ta A.A Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı'nın yeni transferi Brian Chase, İstanbul'a geldi. Siyah-beyazlı kulübün, NBA Geliştirme Ligi takımlarından Los Angeles D-Fenders'tan renklerine kattığı ABD'li oyuncuyla, daha önce faks yoluyla sezon sonuna dek sözleşme imzaladığı bildirildi. Oyun kurucu pozisyonunda görev yapan Chase, 27 yaşında ve 1.78 metre boyunda. Beşiktaş Cola Turka'nın 6. yabancı oyuncusu olan Chase, ULEB Kupası 8'li finallerinde oynayamayacak, sadece Beko Basketbol Ligi'nde forma giyebilecek. Konu Pritt tarafından (20-03-2008 Saat 15:21 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | hayırlı olsun
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | hayrlı olsun ![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | hayrlı olsun da acaba takımdan gönderilcek bir yabancı warmı yoksa takım korunupmu alındı...
__________________ | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Kızılyıldız serisi bitti, senin haber biraz bayat gibi Böyle bir söylenti vardı ama gerçekleşmedi..
__________________ | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | intenette bu haber için konula yeni açıldı.. adam gelmemiş olailbir ama haber taze.. | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | arkadaşlar bende baktım önümüzdeki hafta gelyo diye bi söylenti war ama resmi açıklama olmadan pek inanasım gelmyo...
__________________ | ||
| | |
| | #8 | ||
| Yavru Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | olabilirr güsel olur..
__________________ Zaman Eceline Yataklık Görevini Tamamladıgında , Tüm Oyunlar Son Bulacak Merak Ediyorum O Zaman Ne Yapacagını.Burdayım Kapattım Yüregimin Kapılarını , Mühürledim Yanaklarımı (Senle Attı Bu Yürek Sensiz Duracak ) | ||
| | |
| | #9 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | Hayırlı olsun
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |