|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | ![]() ![]() ...Koptum valla...Yönetim çok iyi bir kadro kurdun basketbolda,bu kadronun arkasında dur,2 kulvarda şampiyonluğa koşan takımı bu tür şeylerle bozmaya kimsnin hakkı yok.Gerçekten yazık olur bu dev yüreklilere... | ||
| |
| | #12 | ||
| alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bişeyde düzgün gitsin bee | ||
| |
| | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Böyle bir habere rastlamadım internette.Başkanımız para saçıyor; basket takımımız her şeyi hakediyor.Böyle giderse seneye yada bu sene kadro bozulur.Şampiyonluk yolunda tokluk...Yazık yazık ...
__________________ | ||
| |
| | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | allah belanı versin ülker grubu.... seinin gibi sponsorun ben takımıızı batırmak içn ellerindne geleni yapıyorlar. Konu HandaN tarafından (31-03-2008 Saat 18:04 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | acaba bu haberin kaynağı nedir. | ||
| |
| | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | sen futbolla karıstırdın galiba burayı burda basketboldan bahsedioruz Koptumm walla hea nyse olur böle seler ayrıca ülkerin ALLAH BELASINI VERSN
__________________ | ||
| |
| | #17 | ||
| DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
__________________ | ||
| |
| | #18 | ||
| hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 8 ![]() ![]() | ya arkadaşlar tabi ertuğrul' un suçu yok pes yani beni anlamak için diğer mesajlarımı okumanızı tavsiye ederim. bu birilerine gönderme anlayan anladı siz takmayın bunu.
__________________ | ||
| |
| | #19 | |||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 9 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() Yazık ya avrupada ki gururumuz para alamıyor ve antremanlara cıkmıyolar futbolculardan alsınlar basketbolculara versinler futbolcular parayı hak etmiyor çünkü..
__________________ Haklılar şerefler sahada , Barışlar Alperler Hasanlar Ferdiler Tribünde , Optik Başkan Sette Cesur Yürek Kalemini almış basın tribünü ' nde MAc BAslamak Üzere... | |||
| |
| | #20 | ||
| Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|