|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Sırp asıllı bir yıldız Guroviç'in transferi gündemde. Kaynak;Basketdergisi.com
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 16
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Beyler cok sacma haberler cıkıyo acıkcası austin chatman apodaca stanojevic kadromuzda varken shumpertin belirsizliğinde faiston transferi gerçekleşebilir yani shumperte bağlı peki ama marcus goree nerden cıktı baktım kesinlikle stanojevicden daha iyi keşke o alınsaydı stanojevicin yerine bu arada goree pivot da onuda alırsak 6 yabancı oluyo ee daha neler kim gitcek bi düşüncesi veya fikri olan varmı
| | |
| | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Goree Triumph Lyubertsy takımına transfer olalı çok oldu zaten. Beşiktaşla bi ilgisi yok ki.. | ||
| | |
| | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | arkadaşlar ben de aynı yanılgıya düşmüştüm.internetteki goore haberi 2006 nın faison gelirse shumi nin açığını rahatlıkla doldurabilir.kariyeri çok ii olan bi oyuncu.
| | |
| | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Beşiktaş Shumpert'le anlaşmak üzere. Kaynak;Sabah
| | |
| | #16 | ||
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | | ||
| | |
| | #17 | ||
| jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Chatman - Mehmet - Arın Muratcan-Apodaca Faison - Haluk - Ömer Austin - Cevher Adem - Stanojevic Shumpert de kalırsa varın gerisini siz düşünün.. Kadro güzel ama sıkıntıya açık. 6 yabancı beni korkutuyor.
__________________ . .. ... ..... ![]() | ||
| | |
| | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ahhh ahhhh keşke kalsa
__________________ | ||
| | |
| | #19 | |||
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Alıntı:
Yerli uzunlar hiç güven vermiyor. Yetersiz oyuncular.. Umarım beni yanıltırlar ama sanmıorum.. | |||
| | |
| | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | Sthumperd kalmazsa kadro o kadar da güzel değil bence...Pota altımız geçen seneye oranla daha kötü, şutörlerimizde aynı şekilde, bi guard pozisyonunda geçen seneye göre iyiyiz o kadar...
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|