|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() |
İyi bir konuşma mini etek gibidir. İlgiyi çekecek kadar kısa, esası kaplayacak kadar uzun. İyi iseniz bütün işleri size yüklerler. Hakikatten iyiyiseniz, yaparsınız. Yaptıklarınızdan pişman olmanız, yapmadıklarınız için pişman olmaktan iyidir. "Dün" tecrübedir, öğren. "Yarın" tahmindir planla. "Bugün" firsattır, kullan. Zaman, bir insanın harcayabilecegi en kıymetli şeydir. Bilmeyen ve bilmediğini bilen çocuktur, eğitin. Bilen ve bildiğini bilmeyen uykudadır, uyandırın. Bilmeyen ve bilmediğini bilmeyen aptaldır, uzaklaşın. Bilen ve bildiğini bilen liderdir, takip edin. 20 yıllık tecrübe, 1 yıllık tecrübenin 20 defa tekrarı değildir. Gözlerinizi hedefinizden ayırırsanız , engelleri görmeye başlarsınız. DOĞRU YOLDA OLSANIZ BİLE, DURURSANIZ BİRİ SİZİ EZECEKTİR.
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | anlamalı sözler vede mantıklı paylaşım için saol
__________________ kıyamet kopar çöker karanlık allah bizi affetmez çok günah aldık sevenler ayrılmaz bir plan yaptık tüm çarsi cehennemden kombine aldık | ||
| | |
| | #3 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() | rica ederim de yanlış yere açmışım yaa ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. | ||
| | |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | yer önemli değil çok anlamlı paylaşım için teşekkürler ![]() | ||
| | |
| | #5 | ||
| σΠμ® ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 14 ![]() ![]() ![]() ![]() | paylaşım için teşekkürler... | ||
| | |
| | #6 | ||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | eet..çok anlamlılar....savulasın...
__________________ HayatıMdaki her şEyi seSsize alıYoruM.. geLMEdiğiN hEr aN.. geldiN mi diYe sıçraYıp.. yüreĞim ağzıMa geLSin diYe.... ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|