|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() |
Adamın biri iş bulmak için İstanbul'da İşçi Bulma Kurumu'na müracaat etmiş. Evet bir iş var... demiş ilgili memur. Rus dans grubu birini arıyor.Tüm yapılacak iş kızların soyunmasına,giyinmesine yardım etmek, günde iki kez vücutlarını bebek yağı ile yağlamak, göğüslerinin ucuna parlak küçük yıldızlar yapıştırmak falan... Sevinçten gözleri parlamış adamın; Ohhh çok iyi, hemen başlayabilirim, demiş. Tamam.. O zaman yarın sabah yedide Adapazarı'nda olabilir misiniz? Neden? İş Adapazarı'nda mı? Hayır, iş İstanbul'da.. Fakat başvuru kuyruğunun sonu şu anda orada!
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. | ||
| | |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ![]() ![]() ![]() | ||
| | |
| | #3 | ||
| 19 Sivaslı 58 Kartal 03 ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Çok qüzel ![]() emeğine sağlık
__________________ Övünmekte haklıyız Çünkü BeŞiKTaŞLıYıZ... Ne Para ne Araba nede Manita Tek aşkımız B J K !!! | ||
| | |
| | #4 | ||
| tılsım kraliçesi ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ![]() güldüm yine
__________________ | ||
| | |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() | bir tebessüm yaratabildiysem ne ala arkadaşlar ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. | ||
| | |
| | #6 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | erkekler işte dicem yine ama demiyim bari ![]() güzel paylaşım tşk ![]()
__________________ | ||
| | |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() | bence de deme arkadaşım...zaten başım feministlerle belada... ![]()
| | |
| | #8 | |||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Alıntı:
tamam ya bi de ben olmıyım senin başına bela ![]() sen farkındasın zaten herşeyin ne güzeL ![]()
__________________ | |||
| | |
| | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() | Alıntı:
sağolasın arkadaşım ... diğerleri yeteri kadar fark ettiriyorlar ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. | |||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|