|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() |
Ağır ceza hakimi, tecavüz davasını yürütürken, karşıdaki çifte bakar. Kız irisi bir kıza, sıska, çelimsiz kısa boylu birisi tarafından tecavüz edildiği iddia edilmektedir. Hakim buna bir türlü ikna olmaz, bu kıza bu adamın tecavüz etmiş olabileceğine inanmaz ve olay yerinde keşif ve tatbikat yapılmasına karar verilir. Keşif günü dağ başındaki bir köye gidilir. Tecavüz olayının evin bahçesinde tenha bir köşede gerçekleştiği ifade edilir. Hakim delikanlıyı çağırır; "nasıl oldu anlat" der. Delikanlı kızın yarı beline gelmektedir. Kızın yanına yaklaşıp anlatmaya başlar. Hakim; "sen buna yetişemiyorsun; nasıl yaptın?" der. Oğlan; "bir biriketin üstüne çıkıp yaptım" der. Biriketin üstüne çıkar, ama yine yetişemez. Hakim kızınca da; "iki biriketti" der, ama yine yetişemez. Hakim yine kızınca; üçüncü biriketi koyar, biriketlerin üzerinde düşmemeye çalışırken hakim çok sinirlenir ve "doğruyu söylemiyorsun!!!" der. Bu esnada hakimin çok kızdığını gören kız, duyulur duyulmaz alçak bir sesle ve yörenin şivesiyle konuşur: - Accük de ben çömeliveedim...
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #2 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() ![]() | ![]() Vay şişman vaaay ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + Biz Karagümrük'lüyüz... ĄĪΜǻďãŋ џĕŖêЪїℓΜĖķ ... ![]() | ||
| | |
| | #3 | ||
| İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | ![]() ![]()
| | |
| | #4 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 9 ![]() | ![]() ![]()
__________________ Haklılar şerefler sahada , Barışlar Alperler Hasanlar Ferdiler Tribünde , Optik Başkan Sette Cesur Yürek Kalemini almış basın tribünü ' nde MAc BAslamak Üzere... | ||
| | |
| | #5 | ||
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şişmana bak sen Sıska herifi indiragandi etmiş ![]()
| | |
| | #6 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 9 ![]() | Cepcilik yapmıs cakalllll ![]()
__________________ Haklılar şerefler sahada , Barışlar Alperler Hasanlar Ferdiler Tribünde , Optik Başkan Sette Cesur Yürek Kalemini almış basın tribünü ' nde MAc BAslamak Üzere... | ||
| | |
| | #7 | ||
| alayınakarşı ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | zavallı adam allahtan kız üstüne çıkmamış.şükretsin haline ![]()
__________________ Ne Orhan ne Ferdi , Kimse bilmez bendeki derdi , Sen söyle Müslüm Baba ''''Nereden sevdim o zalimi'''' ![]() Bu Sehirde Ne Varsa Sana Benziyor Müslüm Baba... | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | puahaha...
__________________ siyah yaşam beyaz ölüm... ![]() siyahın yanına beyaz koyduk yıllardır biz bu renlkere baş koyduk yağmurlarda çamurlarda sıtadları doldurduk beşiktaş sen bizim herşeyimizsin | ||
| | |
| | #9 | ||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Güzeldi abla sağol ![]()
__________________ ![]() 1-2-3-4 YETMEZ 5-6-7-8-9-10 OLSUN HOLOSKO NOBRE BOBO KOYSUN BEŞİKTAŞIM ŞAMPİYON OLSUN | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|