|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 7 ![]() ![]() |
Genç kız annesine sorar : -Anne aşk nasıl bir şey ? -Aşk mı ? şey... aşk şöyle bir şeydir kızım, hani mesela çok zengin ve yakışıklı bir adama rastlarsın, seni Venediğe götürür, mehtapta gondolla gezersiniz, sonra San Marco meydanında güzel bir restoranda harika bir yemek yersiniz, müzik falan, ve arkasından en lüks bir otelde sana şahane bir gece yaşatır. Sonra da, ne bileyim işte, sana güzel bir araba alır, bir daire alır, ya da deniz kıyısında sana bir villa satın alır, elmas gerdanlıklar, altın yüzükler hediye eder, mutluluktan uçarsın adeta, işte aşk böyle bir şeydir kızım.. -Ama anne, peki o heyecanlar, güzel duygular, kalbin küt küt çarpması, ilk buluşma, ilk öpücük.... Bunlar yok mu ? -Ha onlar mı ? kızım onlar bedava hatun götürsünler diye yapılan uydurmalar, başka bir şey değil...
__________________ ![]() Konu alpler tarafından (20-08-2008 Saat 19:55 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #2 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() ![]() | Hoş bir fıkra değilmiş ama nede olsa fıkra.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + Biz Karagümrük'lüyüz... ĄĪΜǻďãŋ џĕŖêЪїℓΜĖķ ... ![]() | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | eline sağlık paylaşm için
__________________ siyah yaşam beyaz ölüm... ![]() siyahın yanına beyaz koyduk yıllardır biz bu renlkere baş koyduk yağmurlarda çamurlarda sıtadları doldurduk beşiktaş sen bizim herşeyimizsin | ||
| | |
| | #4 | ||
| 4 - 5 Çilek ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | aşk=para, yat, kat, araba annein yaklaşımına hayran kaldım valla![]()
__________________ NeYSeNe....KiMeNe.... | ||
| | |
| | #5 | ||
| Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | çok zorladım ama gülemedim ![]() ...
| | #6 | ||
| BESIKTASK ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 15
Tecrübe Puanı: 1 ![]() |
__________________ Yoku$u ßen CıkTm YoL $enN ol$un ZehRi ßen IctM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdm HaßeRiN olSuN..! | ||
| | |
| | #7 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 9 ![]() | ![]() Saol annemmm ![]()
__________________ Haklılar şerefler sahada , Barışlar Alperler Hasanlar Ferdiler Tribünde , Optik Başkan Sette Cesur Yürek Kalemini almış basın tribünü ' nde MAc BAslamak Üzere... | ||
| | |
| | #8 | ||
| şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | güzeL saOL annem D![]()
__________________ ... | ||
| | |
| | #9 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | hehehe ![]() ![]() ![]() | ||
| | |
| | #10 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 7 ![]() ![]() | Bence de biraz deneseydin...Niye sırıtıyorsun ki ? Bu konuyu açana da Allah akıl fikir versin yani... Konuyu açtıktan sonra bana da acaip geldi ama dönüşü olmayan bir yola girmiştim bir kere... ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|