|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Forum Buluşmaları Forum buluşmaları ile ilgili duyurular buraya eklenecektir. Sadece forum yönetimi tarafından konu açılmasına izin verilmektedir. |

![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| | #101 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Alıntı:
meriç böyle cevap beklemiyordum.yinede canınız sağolsun eyvallah
__________________ ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ!!! ...............sevinmek için sevmedik.................. | |||
| | |
| | #102 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | ee abi sen sitemli sormuşsun ben de sitemli cevap verdim,bas bas bağırdık burda,sağır sultan duydu,bi kere foruma girsen görmeme ihtimalin yoktu diye düşünüyorum,bayramdan sonraki organizasyona bekleriz artık | ||
| | |
| | #103 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | sağlık olsun bidakine inşallah diyelim..
__________________ ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ!!! ...............sevinmek için sevmedik.................. | ||
| | |
| | #104 | ||
| Süper Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Bayramdan sonraki toplantıya bekleriz .. ama bu defa sizde takip edin forumu olur mu ![]() ):
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
| | |
| | #105 | |||
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | |||
| | |
| | #106 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | İNŞALLAH BNDE GELMEK ISTERIM KISMET OLURSA.
__________________ +:..Never opened myself this way Life is ours, we live it our way All these words I don't just say And nothing else matters♥ ..:+ | ||
| | |
| | #107 | ||
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() |
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
| | |
| | #108 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | arkdslar sız ıstdsınız bulusuyonuz bız bursadayız burda anca avcumuzu yalıyoz ![]() ![]() | ||
| | |
| | #109 | |||
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.besiktasforum.net/forum/forum-bulusmalari/38421-bulustuk/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| INBOX.AZ: Besiktasforum.NET Istanbul Bulusması | This thread | Refback | 10-10-2007 15:40 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|