|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Forum Buluşmaları Forum buluşmaları ile ilgili duyurular buraya eklenecektir. Sadece forum yönetimi tarafından konu açılmasına izin verilmektedir. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 | ||
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yok oyle bisey Ev i$i filan zaten yarın ev deği$tiriyorum meric kovuyo beni ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #22 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 11 ![]() ![]() ![]() | Niye ya mutlu bir beraberliğiniz vardı ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + Biz Karagümrük'lüyüz... ĄĪΜǻďãŋ џĕŖêЪїℓΜĖķ ... ![]() | ||
| | |
| | #23 | ||
| hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 8 ![]() ![]() | bozmayınn...
__________________ | ||
| | |
| | #24 | ||
Tecrübe Puanı: 11 ![]() ![]() ![]() |
İşte Böyle ![]() Malzemeler : yarım paket makarna, tereyağ, mayonez, peynir ,ketçap ,tuz ,su bide ocak, tabi bide deli manyak lazım .Buyrun reismler anlatıyor. Deli manyak tabir edilen kişi sağda. ![]() Malzemeler ![]() Deli manyak hala orda. ![]() Kaynamaktan makarna ![]() Süzülmüş hali. ![]() Hazır hali. Soslanmış moslanmış yani. ![]() Buda şu anki konumu ( Resimler yayına hazırlanırken baya bir azalmıştı ) ![]() Afiyet olsun.. ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + Biz Karagümrük'lüyüz... ĄĪΜǻďãŋ џĕŖêЪїℓΜĖķ ... ![]() | ||
| | |
| | #25 | ||
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Afiyet olsun karde$im ![]()
| | |
| | #26 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | afiyet olsun,biz de gidicez birazdan mutfağa tekrar ![]()
__________________ | ||
| | |
| | #27 | ||
| hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 8 ![]() ![]() | afiyet olsun
__________________ | ||
| | |
| | #28 | ||
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben acıkmaya basladım tekrar galiba hacım markanayı ısıtsana ![]()
| | |
| | #29 | ||
Tecrübe Puanı: 11 ![]() ![]() ![]() | Sizede afiyet olsun arkadaşlar bana oldu bile sayılır bi iki kaşık kaldı ![]() Şu anda bitti ![]()
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() |