|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Forum Buluşmaları Forum buluşmaları ile ilgili duyurular buraya eklenecektir. Sadece forum yönetimi tarafından konu açılmasına izin verilmektedir. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() ![]() | Eyvallah Meriçim ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + Biz Karagümrük'lüyüz... ĄĪΜǻďãŋ џĕŖêЪїℓΜĖķ ... ![]() | ||
| | |
| | #32 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | aaa ben yattıktan sonra neler olmus neler kacırmısım walla resımlerı gordukten sonra makarna yapmak sart olurdu neyse ıyıkı uyumusum dıyerek kendımı avutayım bariiiii
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #33 | ||
| hoşçakal yarın ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | doğum günün kutlu olsun alen. afiyet olsun emre ![]() | ||
| | |
| | #34 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | dün benimde dogum gunumdu Konu besiktasli25 tarafından (28-10-2007 Saat 16:14 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #35 | ||
| hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 8 ![]() ![]() | seninde doğum ünün kutlu olsun Muhammet geç oldu ama...
__________________ | ||
| | |
| | #36 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | muhammet gecmıs dogum gunun kutlu olsunnnnn
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #37 | |||
| alayından geliyorum ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | Alıntı:
işte hayatın anlamı besiktasforum.net ve makarna... doğum günün kutlu olsun patron ![]()
__________________ mutluyum,mutlusun,mutlu..:D Konu aLeN tarafından (29-10-2007 Saat 15:18 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #38 | ||
| alayından geliyorum ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | alıntı işini abartmışım bea sadece son resmi alıcaktım ![]()
__________________ mutluyum,mutlusun,mutlu..:D | ||
| | |
| | #39 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() | arkadaşlar keşke bizimde haberimiz olsa idi bu partiden neden bi kaç kişinin haberi oldu hoş ben aleni msn den kutlamıştım ama sizlerle birlikte orda olmak istediğimi bildirmek isterim kırıldım açıkcası bunu düzenleyenlere (not eğer forunda bu parti haberdar edildi ise sizlerden özür dilerim görmrmişim )yok tersi ise kendimi dışlanmış hissediyorum
__________________ . | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|