|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Forum Buluşmaları Forum buluşmaları ile ilgili duyurular buraya eklenecektir. Sadece forum yönetimi tarafından konu açılmasına izin verilmektedir. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #41 | ||
| şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ya mal gibi çıkmışım ben beğenmedim bikaç resmimi silin ULAN ![]() süper bigündü yaa..çok eğlendik..ayşenur her resimde war maşallah
__________________ Anne Benim Koşmam Gerek İstemiyorum Pilav Yapmak Sana Birde Torun Gerek İstemiyorum Çocuk Bakmak Anne Ben Aşka İnanmam Önce Aşık Olmam Gerek... | ||
| | |
| | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ayşenurum benim ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
| | |
| | #43 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() | hepiniz belliki çok eylenmişsiniz inşallah lig bitimindede aynı çoşkuyu yaşarız aranızda olamadığım için çok üzgünüm ama istesem de gelemezdim
__________________ . | ||
| | |
| | #44 | ||
| Gıcık ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | gerçekten çok güzel resimler...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #45 | ||
| Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | yeni kankam ayşenur ![]()
__________________ ![]() "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye , Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye... | ||
| | |
| | #46 | ||
| Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() |
__________________ ![]() "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye , Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye... | ||
| | |
| | #47 | ||
| Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 5 ![]() ![]() | Güzel bir buluşma olmuş gerçekten yüreklerinize nefesinize sağlık darısı gitmeyenlerin başına =) Beşiktaş sen ilelebet yüreğimdesin seninle doğmuşum seninle ölmek isterim | ||
| | |
| | #48 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ![]() Gökhan ve Emre; işte muhteşem ikili, süpersiniz yaa : ) | ||
| | |
| | #49 | ||
| hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 8 ![]() ![]() | murat resimleri eklemek için verdiğin uğraşa ve yol boyunca ve de istanbul da bize katlanarak gösterdiğin sabıra teşekkürler. ![]()
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|