|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Forum Buluşmaları Forum buluşmaları ile ilgili duyurular buraya eklenecektir. Sadece forum yönetimi tarafından konu açılmasına izin verilmektedir. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 2 ![]() |
Forumumuzun SahEmre’ si , benimde güzel Askimusumun doğum gününü kutladık a dostlaaaarrr... Günler öncesinden eşe dosta haber saldık.. Gelenlerin ayaklarına sağlık,gelmeyenlerinde canı saolsun. Bu organizasyonu yapmamda Ayşe ablanın emeklerini unutamam. Taksimde mekan gezerken Emreye söylediğim yalanları da, Kuzenlerin marodanası Gogoma pasta taşıdığı için, büyük başkan aLeN' imize Bursa gezisini bu yüzden ertelediği için,Yakışıklı Kü'müze uykusundan kalkıp geldiği için, Hakan'cığıma taaaa adalardan yetişip geldiği içinn veeeeeee bitaneme, canıma yakışıklı sevgilime doğduğu için çoookkkk teşekkür ediyorum. Emre seni çok seviyorum..İyiki varsın canım.. Formumuzun Sahemresii , benimde güzel askimusumun doğum gününü kutladık a dostlaaaarrr ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Anne Benim Koşmam Gerek İstemiyorum Pilav Yapmak Sana Birde Torun Gerek İstemiyorum Çocuk Bakmak Anne Ben Aşka İnanmam Önce Aşık Olmam Gerek... Konu SahEmre tarafından (11-08-2008 Saat 23:38 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #2 | ||
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Konu Ayche tarafından (11-08-2008 Saat 23:03 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #3 | ||
| σΠμ® ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 14 ![]() ![]() ![]() ![]() | Nice Yıllara emre iyi ki doğdun ![]() Ama beni çağıran olmadı küstüm ![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() ![]() |
Aşkım bu güzel sürpriz için teşekkür ediyorum sana. Katılan ve beni yalnız bırakmayan tüm dostalara da teşekkürler. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + Biz Karagümrük'lüyüz... ĄĪΜǻďãŋ џĕŖêЪїℓΜĖķ ... ![]() Konu aLeN tarafından (11-08-2008 Saat 23:24 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Organizasyondakilere hesap sorman lazım ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + Biz Karagümrük'lüyüz... ĄĪΜǻďãŋ џĕŖêЪїℓΜĖķ ... ![]() | |||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | nice mutlu yıllara iyiki doğdun SahEmre . .
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
| | |
| | #7 | ||
| pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | iyiki doğmuşsun, iyiki BeşiktaşLısında bu sayede seni tanıma fırsatı buLduk..iyiki varsın ve resimdekilerde iyiki varlar inş. hiç olmadığın kadar mutlu olursun..nice yıllara..hep böyle sevdiklerinle inş. canım ... | ||
| | |
| | #8 | ||
| şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Bu organizasyon süpriz olucağı için ben sadece ulaşabildiklerime haber verdim arkadaşlar..kimse küsüp darılmasın ne olurr ![]()
__________________ Anne Benim Koşmam Gerek İstemiyorum Pilav Yapmak Sana Birde Torun Gerek İstemiyorum Çocuk Bakmak Anne Ben Aşka İnanmam Önce Aşık Olmam Gerek... | ||
| | |
| | #9 | ||
| σΠμ® ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 14 ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() ![]() | Teşekkürler arkadaşlar. Bir sonraki genel forum buluşmasında sizleride aramızda görmek istiyoruz.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + Biz Karagümrük'lüyüz... ĄĪΜǻďãŋ џĕŖêЪїℓΜĖķ ... ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|