|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Forum Buluşmaları Forum buluşmaları ile ilgili duyurular buraya eklenecektir. Sadece forum yönetimi tarafından konu açılmasına izin verilmektedir. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #221 | ||
| hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 8 ![]() ![]() | inşalaahhhhhh gelicem ve ezikleride yenicez![]() ![]()
__________________ | ||
| | |
| | #222 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() | yeni buluşma ne zaman gerçekleştirilecek acaba... Eminim ki katılmak isteyen ( en başta Ben ) onlarca arkadaşımız olacaktır ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. | ||
| | |
| | #223 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 9 ![]() | Abim maclar basladıkdan sonra toplanabilirmişiz ozmn ayarlıcaklar bakalım
__________________ Haklılar şerefler sahada , Barışlar Alperler Hasanlar Ferdiler Tribünde , Optik Başkan Sette Cesur Yürek Kalemini almış basın tribünü ' nde MAc BAslamak Üzere... | ||
| | |
| | #224 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() | inşallah hep birlikte birde maç seyrederiz mabette tam olur ![]() P.tesi yanından geçtim bu arada mabedimizin nasıl özlemişim anlatamam ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|