|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
herkes imzasını atsın | ||
| | |
| | #2 | ||
| ߀ŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 5 ![]() ![]() | 975. Kişiyim!!!...
__________________ ........ | ||
| | |
| | #3 | ||
| Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | 1021. kişide benim
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | ||
| | |
| | #4 | ||
| Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | 1021.kişiyim inşallah işe yarar
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | ||
| | |
| | #5 | ||
| pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | 1060.kişi de benim !...! | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Bence yanlis bir zamanlama Demirören in istifa ettigni varsayalim yerine gececek kisi belli mi?? Kimse elini tasin altina sokmaya yanasmiyor ki bu adam da sonucta iyi niyetiyle hareket ediyor. Bence son bir destegi hak ediyor.. HERKESIN SON BIR SANS IHTIYACI VARDIR..!!! | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | inanamıyorum.... beşiktaşın durumu o kadar kötümü... demirörenin gitmesinin takıma zarar vereceğini söyleyenler var....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu hhkarahan tarafından (13-11-2007 Saat 02:29 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #8 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | 1005 kişide benim
__________________ AÇIN GÖZLERİNİZİ BAKMAYIN ŞAŞI ŞAŞI ALAYINIZ GELSE YIKAMAZ BEŞİKTAŞ'I | ||
| | |
| | #9 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | teşekkürler kardeş bilgi içn bende çaktım imzayı..! ![]() | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | bilmem kaçıncı kişi değilim ama istifasını istiyorum fakat zamanlama önemli şu anda kimse bjk başkanlığına aday olmak istemiyor .MALUMUNUZ ÜZERE BAŞKAN BOZUNTUSUNUN KULÜPTEN 40 MİLYON DOLAR ALACAĞI VAR BUNUN YANISIRA KULÜBÜN MEVCUT OLAN DİĞER BORÇLARI MAALESEF BUNLARIN KARŞISINA GÜÇLÜ BİR ADAY VE YÖNETİMİN ÇIKMASINI ENGELLİYOR NERDEN BAKARSAK BAKALIM İKİ UCU BOKLU DEĞNEK...
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|