|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| by Artist ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Öncelikle bütün beşiktaşlı kardeşlerime şimdiden yazacağınız öneriler için teşekkürler. Ben düşündümde acaba biz bu forumumuzu nasıl bir dünya markası yaparız dünya markası olmasada ilgi uyandırırız. bütün beşiktaşlı olan olmayanlar bu siteyi nasıl merak eder bunun için ne gibi yenilikler yapmalıyız yorumlarınızı bekliyorum . . . Moderatörlerimiz buradan çıkan fikirleri bir değerlendirin . . . Beşiktaş JK
__________________ Evet KaPaLI ŞimDi BaşLıYoRuZz . . . ![]() ' By Artist ' | ||
| | |
| | #2 | ||
| EVİMİZ İNÖNÜ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | arkadaşım öncelikle açtığın konu için sana çok teşekkür ederim. bu konu üzerinde gerçekten oturup tartışmak lazım benim önerim ilk önce bjk maçlarını canlı izleyen bi arkadaş vaarsa canlı anlatım diye bi bölüm açsak orda arkadaşımız canlı atakları yazsa maçı izleyemiyen lerde ordan takip etse
__________________ ne 10 milyon euro'luk futbolcuya değişiriz bu aşkı nede dünyanın en büyük starlarına bize bu takımı kimse gel tut demedi biz doğuştan bjk'liyiz bu sevdamız ölürkende devam edecek kimse unutmasınki biz bütün dünyanın önümüzde diz çöktüğü türk genciyiz | ||
| | |
| | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Alıntı:
evet aslında fena fikir değil aynı fanatik' in internet sitesinde olduğu gibi canlı bir anlatım evet fena olmaz
__________________ Evet KaPaLI ŞimDi BaşLıYoRuZz . . . ![]() ' By Artist ' | |||
| | |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | ama bize öyle bir fikirler lazımki sadece türkiye değil bütün ülkelerden forumumuza insanlar bakmak için can atsın merak etsin bize cok etkileyici fikirler ve yeni yapılanmalar şart bu fikirleri üretecek kapasitedeyiz sadece biras düşünmemiz lazım yorumlarınızı bekliyorummm
__________________ Evet KaPaLI ŞimDi BaşLıYoRuZz . . . ![]() ' By Artist ' | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|