|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
İBB Özürlüler Müdürlüğü, merkeze kayıtlı engelli 30 çocuğuyla Beşiktaşlı futbolcuları ziyaret etti. Engellilerin görülmeye değer mutluluğundan objektiflere bu kareler yansıdı: İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Özürlüler Müdürlüğü, sosyal rehabilitasyon çalışmaları kapsamında engelli 30 çocuğuyla Beşiktaş Spor Kulübü Futbol Takımını ziyaret etti. Engellilerin sosyalleşmeleri ve sporla rahabilitasyon çalışmaları kapsamında yapılan bu ziyarette, Çağlayan Zihinsel Özürlüler Mesleki Rehabilitasyon Merkezi’ne kayıtlı engelli 30 çocuk, Ümraniye’deki Nevzat Demir Tesisleri’ne giderek sevdikleri futbolcuları yakından izleme fırsatı buldular. Antrenman yapan futbolcuları tezahüratlarla destekleyen engelli çocukların sevinci görülmeye değerdi. Futbolcularla tek tek tokalaşan engelli çocuklar en büyük ilgiyi İbrahim Toraman ve Delgado'ya gösterdiler. Böyle bir buluşmaya ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana engelli çocuklarla şakalaştı. Futbolcularla birlikte fotoğraf çektiren çocuklar, daha sonra onlara kendi elleriyle yaptıkları anahtarlıkları hediye ettiler. Ziyaretin sonunda Tigana, Beşiktaşlı futbolcuların imzaladığı futbol topunu engelli çocuklara hediye etti. ![]() ![]() ![]() ![]() haber7 | ||
| | |
| | #2 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | helal olsun yaww | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | o resimleri görünce cok duygulandim... hele o ilk resimde herkesin neseli halini görmek helel olsun yakisir size
__________________ Bos kale, 3 avans, 4'te biter - Hadi Fener mac yapalim... | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | helal olsun diyorum başkada bişi demiyorum...
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | işte gerçek beşiktaş bu.harika resimler | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | bize de bu yakışır,helal olsun ![]()
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam | ||
| | |
| | #7 | ||
| Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 8 ![]() | beşiktaşada bu yakışır..
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | helal olsun hepsine | ||
| | |
| | #9 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | cok sicak resimler sagolun cok güzel... | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | beşiktaşımızın farkıda işte burada. helal olsun
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|