|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
Galatasaraylı taraftarlar sarı-kırmızılı takımın İstanbulspor'la oynadığı hazırlık maçında geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden 'Optik Başkan'ı unutmadı Galatasaraylı taraftarlar geçtiğimiz günlerde kalp krizi sonucu vefat eden Beşiktaş tribün liderlerinden Optik başkan lakaplı Mehmet Işıklar için "Acınız acımızdır, başınız sağolsun" yazılı pankart açtı. Bu arada, maç öncesi sahaya çıkan futbolculara büyük sevgi gösterisinde bulunarak tezahüratlar yapan taraftarlar, ''Kardeş kardeşi cezada bile yalnız bırakmaz'' pankartı açtılar. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | Eywallah gs'a.İnsanlık vazifelerini yapmışlar.Bu acımızda yanımızda olan herkese teşekkürler. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | bunlarda adam olucak yavaş yavaş | ||
| | |
| | #4 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() | tşkrler
__________________ 07_junior_07 Benim hiç kaybettiklerim olmadı VAZGEÇTİKLERİM oldu !!! [votka redbull ciğeri doldur nefes alma EFES al ]
| ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | gerçekten sağolsunlar gerçekk kardeşlik diyebilirim | ||
| | |
| | #6 | ||
| Süper Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Saolsunlar..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | saolsunlar...
__________________ No Game | ||
| | |
| | #8 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sağolsunlar... | ||
| | |
| | #9 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | helal olsun,beni çok etkiledi bu hareket,bursalılarınki değil de gs nin bunu yapması önemliydi | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|