|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | İşte Beşiktaş'ın muhtemel 11'i Şampiyonlar Ligi 2.ön eleme turunda Moldova'nın Sheriff takımıyla Çarşamba günü karşılaşacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam maça çıkacağı kadroyu büyük oranda belirledi. LİG TV'nin haberine göre genç teknik adam kalede Rüştü'ye, savunmada da Serdar-Koray-İbrahim Toraman-İbrahim Üzülmez dörtlüsüne şans vereceği öğrenildi. Ertuğrul Sağlam'ın orta alanı Mehmet Yozgatlı, Cisse, Ricardinho ve Tello'dan oluşturacağı, ileri ikilide de Delgado - Bobo ikilisini oynatacağı ifade edildi. Öte yandan Fulya projesinin tanıtım toplantısı Başkan Yıldırım Demirören'ın belindeki rahatsızlığı nedeniyle, ikinci kez ertelendi.
__________________ ![]() Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | Zaten beklenen bir kadroydu.Sakaltlıklardan dolayı bu kadro normal.Vede ofansif olduğunu düşünüyorum.İnönüde ilk dakkalarda bu hücumlan gol bulursak goller sırasıyla gelir. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | iyi kadro. koray geçen sezon stoperde kötüydü ama bu maçta zaten savunmaya çok iş düşmez.. bu maçı en az 3 farklı alırız bu kadro ile... ama fener maçında daha farklı bi kadro olabilir.. | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | BAki yoq ![]()
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
| | |
| | #5 | ||
| ρєѕιмιѕтѕтуℓє ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 15
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | iyi kadro
__________________ ![]() Beden Yoksa Ne Çare Ruhumu Gömdüm MABEDE..! | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | baki olursa mutlaka bi terslik olur. bnece 18e bile alınmamalı.. kadroda iyi bence..
__________________ Adam GiBi AdaM ErTuĞRuL SaĞLaM.... | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | evt beklenen kadro buydu hayırlısı olsun inş. alırız maçı
__________________ ![]() Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #8 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | mantıklı, en azından ertuğrul sağlam'ın son söylemlerinden delgado ve ricardinho'yu aynı anda oynatacağını sezdim... | ||
| | |
| | #9 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() | beklenen kadrydu bakinin ilk 18 dışı olması lazım
__________________ 07_junior_07 Benim hiç kaybettiklerim olmadı VAZGEÇTİKLERİM oldu !!! [votka redbull ciğeri doldur nefes alma EFES al ]
| ||
| | |
| | #10 | ||
| Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() ![]() | Ricardinho oyunu yavaşlatmazsa çok iyi olur. Zaten antreman maçı şeklinde geçecek.
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|