|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Kurtuluş'a övgüTigana'nın ön liberoda, Ertuğrul Sağlam'ın ise savunmanın sağında görev verdiği Serdar'a övgü yağıyor. Takım arkadaşları, yıldız oyuncu için, "Yaşı genç olmasına rağmen tam bir profesyonel gibi işini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor" dediler. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | geleceğin büyük yıldızı çok büyük
__________________ No Game | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Helal olsun serdara nerde görev alsa en iyi şekilde yerine getiriyo.Nazar değmesin
__________________ | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | cidden çok iyi, umarım hep böyle olur ve futbolunu dahada geliştirir
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #5 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | nazar değmesin inşallah. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | adam gibi adam bursadan nadir çıkar böyleleri
__________________ | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 8 ![]() ![]() | çok iyi niyetli. sessiz tam işini yapan adam. Seviyorum ben serdarı. Burak biraz şımarık oda iyi aslında. | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | Gerçekten çok iyi.İnş. hermaç üstüne biraz daha koyarak ilerler ve avrupada adını sıkça duyarız.Çok ümitliyim. | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | gercekten turk futbolunun yetiştirdiği buyuk yetenekk inşaallaahhh boole dewam eder.....
__________________ ''BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER ... UĞRAŞMA BİZİMLE ŞŞŞşşşşiiiiİİİiişşşşş...BU HAYAT DEDİĞİN ELBET BİR GÜN BİTER AZRAİL'İN BİZİZ ....'' ( to be continied ) | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|