|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
'Serdar'lar inanıyor! Kara Kartal'ın iki genç yıldızı Serdar Özkan ve Serdar Kurtuluş, Galatasaray'ı yenip zirveyi devralacaklarını düşünüyor. ‘11 kişi çıkacağız’ Ertuğrul Sağlam yönetiminde ligdeki ilk derbiye çıkacak olan Beşiktaş’ın genç yıldızları taraftarlara galibiyet sözü verdi. Takımda Cisse ve Ricardinho gibi isimlerin yokluğunu hissedeceklerini söyleyen Serdar Kurtuluş, “İki önemli arkadaşımız yok. Ancak onların yerine forma giyecek olan isimler de gerekeni yapacaklardır. Sonuçta sahaya 11 kişi çıkacağız ve gerekeni yapacağız” diye konuştu. ‘Zamanı geldi’ Denizlispor karşısında sağ kanat yerine orta sahanın ortasında görev yapan Serdar Özkan da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sergilediği performansla milli takıma kadar yükselen Serdar, “Son maçlarda iyi futbol sergilemiyoruz. Ancak tüm sıkıntıları Galatasaray’ı mağlup ederek aşabiliriz. Taraftarsız bir derbi pek hoş olmayacak. Tribünlerin boş olması bir avantaj değil. Kazanacağımıza inanıyorum” dedi. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | bu maçta en iyi performansınızı göstermelisiniz !
__________________ TÜRKİYE KUPASI SADECE TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE YAŞAYANLARINDIR. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 8 ![]() ![]() | Size güveniyoruz. İnşallah alırız bu maçı. | ||
| | |
| | #4 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | hadi beyler alalım bu maç ı :Y:Y
__________________ Gerçek Aşkın Savaşçı Kraliçesi ... Serseri Mayın Gibiyim .. Heran Heryerde Patlamaya Hazır ... RoMeo | ||
| | |
| | #5 | ||
| 10ur! ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Sadece inanc yetmez beyler kanınızın son damlasına kdar savasacaksınız
__________________ | ||
| | |
| | #6 | ||
| alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | sagdan siz soldan tello yıkacaz ins.
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | alıoz olum bu macııı kacarmııı yasmın nabı10... .sevgilerr | ||
| | |
| | #8 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bizim bu maç zaten başka yolu olmamalı bence!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|