|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
Çiçeği burnunda baba Koray&Diatta ile Delgado G.Saray maçına bebekleri için çıkacak. İbrahim Akın'ın kızı Eylül de yarın doğacak. SONDAN 2'NCİ GÜN Türk futbolu sezonun ilk derbisine kilitlenirken, mücadelenin taraflarından Beşiktaş'ta farklı bir heyecan yaşanıyor. Çiçeği burnunda baba Koray ile eşinin doğumu için gittiği Fransa'dan dönen Diatta bebeklerine galibiyet hediye etmek istiyor. Ertuğrul Sağlam'ın kazanmaya çalıştığı SORUMLULUK ARTTI Oğluna olan düşkünlüğü ile bilinen Delgado'nun heyecanı ise bambaşka... G.Saray maçının kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayan Arjantinli, "Derbiyi kazanıp, oğlumla kutlamak istiyorum. Ricardinho ve Cisse'nin yokluğunda sorumluluğum bir kat daha arttı. Maça öylesine motive oldum ki, kimsenin yokluğu hissedilmeyecek. En güzeli de benim golümle kazanmamız olur" dedi | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Hadi insAllah
__________________ siyah beyaz olum yasam... | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | allahın izni ile 3 puan bizim olur insallah SERDAR ÖZKAN show BEklıorum yuzumu kara cıkarma SERdar... | ||
| | |
| | #4 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | inşallah yaaa inanıyoruz size ![]()
__________________ Gerçek Aşkın Savaşçı Kraliçesi ... Serseri Mayın Gibiyim .. Heran Heryerde Patlamaya Hazır ... RoMeo | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | alın şu maçı | ||
| | |
| | #6 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | Hadi Delgado seni bu kadar savunanları utandırma ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|