|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 7 ![]() ![]() |
Üçü de birbirinden yetenekli. Her birinin kendine has özellikleri var. FIFA, yılın futbolcusu ödülüne aday futbolcuların sayısını 3’e indirdi. 30 aday arasında yapılan eleme sonucunda Cristiano Ronaldo, Kaka ve ya Lionel Messi ‘yılın en iyisi’ ünvanına sahip olacak. Geçtiğimiz Ekim ayında Profesyonel Futbolcular Birliği tarafından yılın oyuncusu seçilen Kaka, 17 Aralık’taki törende de en büyük favori olarak gösterilirken, Ronaldo'ya da bu futbolcuyu zorlayacak en önemli aday gözüyle bakılıyor. ![]() Kaka ![]() Ronaldo ![]() Messi | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | 3ününde futboluna doyum olmuyor gerçekten...Ama ben kakayı bir adım daha önde görüyorum... | ||
| | |
| | #3 | ||
| Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | ben kakayı begeniyom ama ronaldoda müthiş messide manyak kara veremedim ![]() ![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
| Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 7 ![]() ![]() | üçü de birbirinden süper ve kaliteli futbolcular | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | messi diyorum hızlı ve çok zeki bir futbolcu
__________________ biz seni karşılıksız sevdik | ||
| | |
| | #6 | ||
| jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | messi demek geldi içimden ama her üçü de süper.
__________________ . .. ... ..... ![]() | ||
| | |
| | #7 | ||
| Lady Eagle ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | ucunude cok beyeniyorummm ama kaka benim gozumde daha önde
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | hiç düşünmeden messi ve kaka ön planda
__________________ ADAM GİBİ ADAM İBRAHİM TORAMAN///////BEŞİKTAŞLI OLMAK AYRICALIKTIR | ||
| | |
| | #9 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | Kaka ön planda duruyor ama dierleri de yabana atılacak gibi değil.. ![]() | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Lıonel Messi tartışmasız dünya futbolunun gördüğü en büyük yıldızlardan biri ve şu an itibariyle açık ara en iyisi. Ama bu ödül verilirken oyuncuların kulüp takımlarında geçirdikleri sezon ve elde edilen başarı kıstas olarak alındığından geçen sene attığı 10 gol ve final maçındaki asistleriyle KAKA bu ödülün büyük ihtimalle sahibi olacak.
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|