|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Egemen, yaptığı açıklamada, maçın çok gergin bir ortamda geçtiğini, karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte kendisine edilen küfür nedeniyle kontrolünü kaybettiğini kaydetti. Maçın ardından, yenilginin de verdiği üzüntüyle soyunma odasının yolunu tuttuğunu anlatan Egemen, "Serdar Özkan'a bana küfür ettiği için vurdum. Serdar'ın küfür ettiğini takım arkadaşı İbrahim Üzülmez de duydu. Olmaması gereken bir olaydı" dedi. Egemen, "Ceza bekliyor musun" sorusuna, "Bilmiyorum, şu ana kadar beni ne federasyondan ne de başka bir kurumdan arayan olmadı. Hakem ve gözlemciler, raporlarına ne yazdı bilemiyorum. Bekleyip göreceğiz" yanıtını verdi. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | istanbulda görüşürüz seninle emegen oğlanı !!! | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | İyi bakalım sen inönüde bi ağzından küfür kaçır ozaman görelim kontrol nasıl kaybedilirmiş!!! | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ya nası ya:S serdar mı küfür etmiş:S:S birisi şaka desin ya:S
__________________ beşiktaşım hayat sensin aslını inkar eden gebersin... | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Bunları dili sustu elleri konuştu elleri susunca başka bi taraflarımı oynayacak acaba ahlaksızlar...
__________________ | ||
| | |
| | #6 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | senin de hesabın görülür... | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | bursalılara yaranmaya çalışan zavallı bir insan.
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
| | |
| | #8 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | de get onun bunn ki ! | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | egemen sanada vururlar inönüde nerenden ben bilmem sen düşün
__________________ ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|