|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
ARKADAŞALAR AKLIMA BİRDEN BU MUHTEŞEM ÜÇLÜ GELDİ ŞİMDİ OLSALARDI NE OLURDU GERÇEKTEN İZLEMEK ZEVK VERİRDİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM ......"1-2-3 gol yetmez,4-5-6 olsun....metin-ali-feyyaz kysn,beşiktaşım şampiyon olsun " Resmi bir maçta 10 gol atan tek takım; 1989-90 sezonunda Beşiktaş-Adana Demirspor: 10-0 Ali Gültekin (4), Metin Tekin (3) ve Feyyaz Uçar (3).
__________________ ![]() 1-2-3-4 YETMEZ 5-6-7-8-9-10 OLSUN HOLOSKO NOBRE BOBO KOYSUN BEŞİKTAŞIM ŞAMPİYON OLSUN | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ewet tabi çok güzel olurduda..o maçin rövanşınıda hatırlıyormusun..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Valla ne dersem yalan olur çünkü ozaman tam 7 yaşındaydım ama bu skor insanın aklında yer tutan bir skordu hafızamdan hiçbir zamanda silinmez ben bizlere böyle miras bırakan bu muhteşem üçlüye sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum METİN, ALİ, FEYYAZ deyince ilk önce aklıma gelen bu maç
__________________ ![]() 1-2-3-4 YETMEZ 5-6-7-8-9-10 OLSUN HOLOSKO NOBRE BOBO KOYSUN BEŞİKTAŞIM ŞAMPİYON OLSUN | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | valla ben sana şunu söylüyim tam olarak iyi kötü yarım yamalak hatırlıyorum bende onları ama şuan olsaydı onlarda bişey yapamazdı çünkü artık onların zamanındaki gibi bişey değil futbol çok değişti antremanları bile tamamlayamazlardı onlar belkide
__________________ http://www.youtube.com/watch?v=DFO7g0PF3Us | ||
| | |
| | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Alıntı:
Onlar her beşiktaşlı çocuğun hayallerini süsleyen büyüyünce olmak istedikleri kişilerdi eğer şu zaman oynamış olsalardı eminimki şimdi topçuyum diyen çoğu kişiye ders verirlerdi diye düşünüyorum ama neticede sen öyle düşünüyorsanda saygı duyarım.
__________________ ![]() 1-2-3-4 YETMEZ 5-6-7-8-9-10 OLSUN HOLOSKO NOBRE BOBO KOYSUN BEŞİKTAŞIM ŞAMPİYON OLSUN | |||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | önümüze bakmak lazım.onlar sadece güzel bir anı... | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|