|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 2 ![]() |
valla allaha şükür bugün zor oldu ama kazanmasını bildik nobre sağolsun eğer berabere bitseydi durum fenaydı rakiplerimizin kaybetmesini beklememiz lazımdı biz kendi maçlarımızı kazanalımzaten ŞAMPİYONUZ inşallah
__________________ BAZEN HÜZÜN BAZEN ZAFER SENİN SEVGİN HERŞEYE BEDEL BEŞİKTAŞIM BEŞİKTAŞIM BİZ SENİ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK BENİ ÇEKEMEYEN VARSA ANTEN TAKSIN | ||
| | |
| | #2 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kusura bakmada ben katilmiyorum cünkü cok pozisyona girdik | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | yeani çok daha fark da olabilir di
__________________ | ||
| | |
| | #4 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | gol yollarında daha becerikli olmalıyız çok cömert davranıyoruz | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bulduğunu atıcaksın,daha zamnımız var bunun için..
__________________ Besiktas JK . | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | zor bir deplasman takım havasını bulmaya başladı defansa açil çözüm gerek
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | kısaca şu defans a serdar kurtuluş la gökhan zan iyileşse hiçde transfere gere kyok biliyomusunz yeter ki geri oynasalar :S
__________________ | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | Çok pozisyon yakaladık ama özellikle bobo çok kötüydü yaa... | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | boboya nazar mı değdi noldu bu sıralar çok kaçırıyor ama şu karşı karşıya pozisyonlarda beceriksizliği var malesef biraz daha iyi olsa karşı karşı kaldığı zmanlar çok daha faklı oluruz biz inş. düzelir bobo süper inş. daha iyi olcak Allah nazardan saklasın
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|