|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 2 ![]() |
Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Bobo, Konya maçının ardından FANATİK’e yaptığı özel açıklamada sezon sonu takımdan ayrılacağını söyledi. Sezon başından beri Fransız kulüpleri St. Etienne ve Marsilya’dan baş döndürücü teklifler alan Brezilyalı futbolcu, yönetimin talebi doğrultusunda sözleşmesini 2010 yılına kadar uzatmıştı. Türkiye’den ayrılmayı kafasına koyan Bobo’nun bu düşüncesinde, Brezilya Milli Takımı teknik direktörü Carlos Dunga’nın da etkisi olduğu bildirildi. Dunga’nın etkisi Daha önce Siyah-Beyazlılar’dan ayrılmayacağını söylerek 800 bin Dolar’lık ücretini 1 milyon 200 bin Dolar’a çıkaran yıldızı, Dunga’nın telefonla arayıp, kendisini izlediğini söylemişti. Brezilya Milli Takımı forması giymenin en kolay yolunun öncelikle İspanya gibi Avrupa’nın gözde liglerinde oynamaktan geçtiğini belirten Bobo, “Sezon sonu garanti ediyorum. Gideceğim ancak Beşiktaş’ı atacağım gollerle Türkiye’de lig ve kupa şampiyonu olarak bırakacağım” dedi.
__________________ | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bence yönetim simdiden alternatif aramaya baslasin cünkü bence bu haber gercek ve gitmesi cok dogal. simdi tek soru besiktas´in bu transferden ne kadar para kazanacagi cünkü gitmek isteyen futbolcuyu zorla tutamazlar. 10 mio. alsak süper olur. onun yerine 2 tane üst düzey futbolcu aliriz.
__________________ | ||
| | |
| | #3 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | takımda en iyilerden bobo umarım gitmez ama gidersede onun yerine iyi futbolcu aramaya başlamamız lazım
__________________ tek aşk BEŞİKTAŞK | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | habere her ne kadar inanmasamda yönetim holaskoyu aldıktan sonra boboyu gözden çıkarabilir diye düşünüyorum
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bobo beşiktaşta çok mutlu olduğu kovuladığı sürece beşiktaşta kalmak istediğini söylemişti inş gitmez ona ihtiyacımız var eğer giderse güzel bi fiyata gideceği kesin
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | bjk ne zaman iyi gitse bu tür haberler cıkıyor alıştık bunlara kolpa basın !!
__________________ Adam GiBi AdaM ErTuĞRuL SaĞLaM.... | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | umarım yalan haberdir bizi bırakmaz bobo | ||
| | |
| | #8 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | bigün gidicek zaten orası kesin ama bu kadar çabuk beklemiyodum bobo giderse büyük bi kayıp olur bizim için
__________________ | ||
| | |
| | #9 | ||
| şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bütün gazeteler aynı şeyi sölüyo arkadaşlar sewgili bobo yolcu heralde. gitmeee: ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Anne Benim Koşmam Gerek İstemiyorum Pilav Yapmak Sana Birde Torun Gerek İstemiyorum Çocuk Bakmak Anne Ben Aşka İnanmam Önce Aşık Olmam Gerek... | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bobo bence yolcu ama umarım beni yanıltır onu çok seviyoruzz...o da bunun farkında bence şöyde bir durum var 2010 a kadar sözleşmesi var o gün serbers kaldığında külübümüz para kazanamazsa o zman daha çok üzülürüm inş...gitmezzz...yolun açıık olsun......... bizi bırakama BOBO
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|