|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() |
Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını öğleden sonra yaptığı idmanla sürdürdü. Sırt kaslarında spazm meydana gelen Gökhan Zan antrenmanı tamamlayamadı. Mehmet Yozgatlı’nın kademeli olarak katıldığı çalışmada Tello, Mehmed Sedef, Serdar Kurtuluş yer almazken antrenman sırasında bel kaslarında spazm meydana gelen Gökhan Zan çalışmayı yarıda bıraktı. Kulüp doktorları, Gökhan Zan’ın tedavisine hemen başlandığını söyledi. Takım halinde ısınmayla idmana başlayan siyah beyazlı futbolcular, yüksek tempolu koşuların ardından çok pas ve çift kale maçla çalışmayı tamamlarken, antrenman sonrası forvet oyuncuları bir süre daha sahada kalarak ofansif organizasyonlar çalıştı. Beşikta, yarın saat 14.00’da basına kapalı yapacağı çalışmayla hazırlıklarını sürdürecek
__________________ 07_junior_07 Benim hiç kaybettiklerim olmadı VAZGEÇTİKLERİM oldu !!! [votka redbull ciğeri doldur nefes alma EFES al ]
| ||
| | |
| | #2 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() | ya gökhan ağzımıu bozdurcan benim ha kardeşim abdestsiz mi geziyon cenabetmisin nesin tövbe tövbe bu ne ya daha maça cıkmadan sakatlanıyon 3 ay olcak neredeyse yeter beee
__________________ 07_junior_07 Benim hiç kaybettiklerim olmadı VAZGEÇTİKLERİM oldu !!! [votka redbull ciğeri doldur nefes alma EFES al ]
| ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | şaşırt bizide şu sezonu sağ salim tamamla zan ..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
| | |
| | #4 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() ![]() | Adam ne yapsın. Bünye meselesi sakatlanmak ister mi adam ..
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + Biz Karagümrük'lüyüz... ĄĪΜǻďãŋ џĕŖêЪїℓΜĖķ ... ![]() | ||
| | |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | valla nedir bende anlamadım adamın bir yeri kırılsa çoktan iyileşirdi hee | ||
| | |
| | #6 | ||
| Die_4_You ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() ![]() | insan ister istemez kasıtlımı yapıyor diye düşünüyor artık canımızı sıkmaya başladı
__________________ ѕα∂є¢є вαηα вαк, вαηα уαℓαη ѕöуℓєує¢єкѕєη öη¢є gözℓєяιмℓє αηℓαş, αη¢αк вυ кσмρℓσ вєηι уıкαвιℓιя, ∂αуαη∂ıgıм ∂єѕтєкℓєя ∂єνяιℓιя... ![]() | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | Hiç şaşırmadım...Umarım serdar buna çekmez bir an önce takıma katılır.Umudu kestim g.zandan artık.Buna rağmen bir stoper almazlarsa diyecek birşeyim kalmaz zaten. | ||
| | |
| | #8 | ||
| éLaZıĞ dişi kartalı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | bende hiç şaşırmadım valla..uzun bile sağlam kaldı......
__________________ вєşιктαşıм нαуαт $єη$!η, ∂üηуαм $єη$!η, нєяşєу $єη$!η | ||
| | |
| | #9 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ya evet ya galiba gerçekten cam adam çok çabuk sakatlanıyo sakatlandığı dönemler için para verseler adam vurmuştu paranın gözüne
__________________ EFSANELER YERDE SÜRÜNSÜN KARTALIM GÖKLERDE SÜZÜLSÜN! | ||
| | |
| | #10 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya bu adamdan ne köy olur ne kasaba : )) şaka gibi yaa, nerden geldi bu başımıza be.. adam yatarak para kazanıyor. Bi de utanmadan geçen gün garanti vermişti, transfere gerek yok ben varım diye.. ayıp artık bunun yaptığı.. çık sakat sakat oyna be biraz da sen fedakarlık yap! | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|