|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Delgado idmanı yarım bıraktı Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası'nda 2 Şubat Cumartesi günü oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlıkları süren Mehmet Sedef ve Serdar Kurtuluş ile izinli olan Rüştü katılmadı. Antrenman sırasında sağ arka adalesinde sertleşme meydana gelen Delgado idmanı yarıda bıraktı. Kulüp Doktorları, Arjantinli futbolcumuzun durumunun yapılacak kontrollerden sonra yarın netlik kazanacağını belirttiler. Siyah beyazlı futbolcular ısınmayla başlayan idmanda süreli koşuların ardından ofansif ve defansif olarak iki gruba ayrılarak mevkileriyle ilgili çalışmalar yaptı. Daha sonra yapılan çift kale maçla idman sona erdi. Beşiktaş, yarın sabah basına kapalı olarak yapacağı idmanın ardından öğleden sonra Rize'ye hareket edecek. | ||
| | |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | uğursuz sakatlıklar devri başlamasın nolur ![]() | ||
| | |
| | #3 | ||
| jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | aman ona bişey olmasın ya...
__________________ . .. ... ..... ![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | tam havaya girdiğimiz şu zamanlarda,böyle birkaç sakatlık keyfimizi kaçırmaz umarım | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | ciddi bir şeyi yoktur bence inşallah yani | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ya bu ne boyle gene mi sakatlik haberi yeter artik yawww ne bu boyle sakatlaikalrdan cektigimiz takim tamda havasini buolmusken..
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| | |
| | #7 | ||
| şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | offf offf..takımın bel kemiği bu adam ciddi olmasa bari ![]()
__________________ Anne Benim Koşmam Gerek İstemiyorum Pilav Yapmak Sana Birde Torun Gerek İstemiyorum Çocuk Bakmak Anne Ben Aşka İnanmam Önce Aşık Olmam Gerek... | ||
| | |
| | #8 | ||
| KaFKaS_KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | yaw bu aralar ne tersliktir gokhan zan delgoda hayırlısı bakalım kotu bısey olmasa bari
__________________ | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | o da sakatlanırsa vay halimize
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |