|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Sevgili Beşiktaş, Dönüp, şerefli mazine bir bak. Sen en zor günleri bile büyük bir olgunlukla atlatmayı becermiş ulu bir çınarsın. Maç almak, maç vermek, berabere kalmak....Bunlar neymiş? Sen bunların çok üstündesin.. Ne gasbedilen penaltılar yakabilir seni, ne iptal edilen goller, ne de yanlış çalınan düdükler. Kafana takma bunlara. Sinirini bozma. Paniğe kapılma. Çık sahaya. Topa hükmet. Kartal gibi saldır yeter! -Kudretin taraftarındır. -Renklerin onurundur. -En büyük silahın ise ahlakındır. Haydi göreyim seni Beşiktaş'ım... Senelerdir şampiyon diyor taraftarlar... Bu sese kulak ver. Yarıştan hiç bir zaman kopmadın, en şanssız yıllarında bile ligi, son saniyesine kadar kovaladın. Esasen ikincilik, üçüncülük ne yazar? Birincilik ne ifade eder? Birinci sınıf olmak daha güzel değil mi? Unutma ki sen delikanlı adamısın. Bana sorarsan, en büyük kabadayısın. Çünkü efendisin... İstanbul efendisisin. Gün doğuyor, haydi. Taze bir başlangıç yap. Sonra da dön büyüttüğün nesillere bak. Nasıl ki beraber büyüdük biz bu yollarda... Nasıl ki beraber ıslandık yağan yağmurda... İşte şimdi sıra geldi yepyeni ufuklara. Geleneksel Türk yapısında çagdaşlıga açılan her pencere, Atatürk gençligine armagan olsun. Hedefin Trabzonspor'u yahut Fener'i Galatasaray'ı yenmek değildir. Hedefin Beşiktaş'ı aşmaktır... Futbolcundan teknik direktörüne kadar, yöneticinden taraftarına kadar, malzemecinden kulüp başkanına kadar.. Hepinizin gözlerinden öperim.
__________________ . .. ... ..... ![]() | ||
| | |
| | #2 | ||
| Forumun Mavis'i ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | OO güseL konu$mu$.. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | çok güzel teşekkürler | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | helal olsun güzel bir konuşma
__________________ | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | cik sahaya topa hukmet saldir yeter. bence herseyin ozu bu. besiktas gibi oyna.taraftar yenilsen de canini versin sana.yeter ki bunu yap.akacak terin kalmasin artik ama yenil canim feda olsun sana. ama ne olur ruhsuz olma.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | tüylerim böle tıkan tıkan oldu be ya walla sewiom bu adamı ya süper yazılar yazıo...beşiktaşım benim ii ki warsınn... | ||
| | |
| | #7 | ||
| şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | helaaaaaaaalllll...
__________________ Anne Benim Koşmam Gerek İstemiyorum Pilav Yapmak Sana Birde Torun Gerek İstemiyorum Çocuk Bakmak Anne Ben Aşka İnanmam Önce Aşık Olmam Gerek... | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | çok güzel bi mektup...paylaşım için çok tşk
__________________ | ||
| | |
| | #9 | ||
| - Haykolik - ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 9 ![]() ![]() ![]() | kapak olsun
__________________ Beşiktaşlıyız Beşiktaş Laylaylaylaylaylaya Anlayamaz Kimse Bu Aşkı | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|