|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Anti-pop ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() |
haftaya trabzonspor ile macımız var sizce liderlik kaçarmı yoksa yine trabzonu yener liderliğe devammı ederiz
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 16
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | inşallah kaçmaz hadi beşiktaş
__________________ Asıl Olan Hayattır Hayatsa Beşiktaş | ||
| | |
| | #3 | ||
| hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 8 ![]() ![]() | tabi ki devam
__________________ | ||
| | |
| | #4 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | bundan sonra besiktas liderligi birakmaz hele evet asla birakmaz yeterki hakemler adillikten sasmasin
__________________ ![]() COCUKLAR INANIN INANIN COCUKLAR GUZEL GUNLER GORECEGIZ GUNESLI GUNLER KANARYAYI KADIKOYDE DEVIRECEGIZ SAMPIYONLUK SARKILARI SOYLEYECEGIZ | ||
| | |
| | #5 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ne diyim büyük konnuşmamak lazım ama bırakmaz gibime geliyo gençler maçı ders olmuştur daha iyi bir futbol olur diye düşünüyorum | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Ya bır hafta cok kotu oynuoz 1 hafta super oynuoz amafutbolcular mac onemlı olunca ıyı konsantre oluyorlar.Sonucta derbı mac alırız bence İnönüde liverpool gs devırmısız ts yi rahat yenerız.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | sezon sonuna kadar bi daha liderliği bırakmıcaz cocuklar inanın inanın cocuklar güzel günler görecegiz güneşli günler inönüde trabzonu devireceğiz sampiyonluk sarkıları söyleyeceğiz | ||
| | |
| | #8 | ||
| sk ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | umarım bırakmayız çok şeylerden vazgeçtik şampiyonluk için inşallah buna değer
__________________ ' Biz seni sevinmek için sevmedik ki , ' Yağmur çamur her maçına gelmedik mi ? ' Yine dolmuş İnönü dolmuş nasıl bir aşk bu en büyük aşk ...' 'Her şartta Beşiktaş, ölümüne Beşiktaş , kanımın son damlasına kadar Beşiktaş uLan...' | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | Sanmıyorum...Gb deplasmanı daha zordu bana göre.Bu maçı hayırlısıylan geçtik ts'uda geçeceğiz inş...Taraftarımız yine stadı gelin gibi süsleyecektir,şampiyonluğa inanmış durumdayız.Futbolcluarda bunun bilincinde olarak oynayacaklardır taraftarlarının önünde.İnönüde puan kaybedeceğimizi sanmıyorum artık...Son dakkadada olsa atar,yeneriz... | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|