|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | 26 Mart'ta Beyaz Rusya ile deplasmanda hazırlık maçımız var.Fatih Terim sizce,lig lideri olarak,Beşiktaş'ımızdan aday kadroya kimleri çağıracaktır? Saygılar, Bence; Gökhan Zan,İbrahim Toraman ve Rüştü (belki İbrahim Üzülmez'de olabilir)
__________________ | ||
| | |
| | #2 | ||
| BJK BJK BJK BJK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | gökhan zan ibrahim üzülmez ve ibrahim toraman
__________________ | ||
| | |
| | #3 | ||
| EVİMİZ İNÖNÜ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ibrahim toroman,gökhan zan,ibrahim üzülmez ve mert nobre
__________________ ne 10 milyon euro'luk futbolcuya değişiriz bu aşkı nede dünyanın en büyük starlarına bize bu takımı kimse gel tut demedi biz doğuştan bjk'liyiz bu sevdamız ölürkende devam edecek kimse unutmasınki biz bütün dünyanın önümüzde diz çöktüğü türk genciyiz | ||
| | |
| | #4 | ||
| kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | almasın abi bizden oyuncu...fatih terime açayip kılım.beşiktaşn hiç bir oyuncusunu almasn bu adam.gitsin fenerden gs den adam alsın. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | İ.Toraman,G.Zan,Rüştü sakatlıkları olmadıkları sürece banko çağırırlar...İ.Üzülmez,Serdar Özkan,Nobre'de sürpriz adaylar olabilir.Fatih Terim sürprizleri sever ama bu takım Beşiktaş olunca zor tabi!.. | ||
| | |
| | #6 | ||
| jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Gökhan Zan ve Rüştü banko çağrılacaktır... Diğerleri keyfi. Çağırsa da oynatmaz yani. İbrahim Toraman'ın olmadığı , devşirme otopark sapıklarının oynadığı , şikecilerin , tribüne el kol sallayanların kaptan olarak çıktığı , asker kaçaklarının çağrıldığı takım milli ise , bunlar gidene kadar benim milli takımım da Beşiktaş demişti bir arkadaş.. Aynen öyle.
__________________ . .. ... ..... ![]() | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | Nobre bence çok zor... | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | rüştü, zan, toroman değişen birinin olacağını sanmıyorum belki bir mucise nobre olabilir...
__________________ | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | nobre zor olacagını sanmıyorum
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |