|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
Modric de kim? Siyah-beyazlıların sezon sonunda transfer listesinde olan Luka Modric için menajer Sinan Engin, ilginç bir yorumda bulundu. Engin, "Zagreb'in maçlarını izlediğimizde menajerler bu futbolcuyu bize önerdi. Fiyatını sorduk, uçuk bir rakam söylenince vazgeçtik. Tottenham bu oyuncuya 23 milyon euro verdi, inanamadık. Bizim Delgado, ondan çok daha etkili" dedi.
__________________ | ||
| | |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Atlamayın sizde herşeye... | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | bu modriç hırvat milli takımında oynayan modriç'se sinan engine katılıyorum 23 milyon euro edecek futbolcu değil.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | arkada$lar modric cok kalitelii ben fiyat konusunda bisey diemem ama tottenham'da fazla kalicani sanmam liqe ali$irsa $ahsi olarak benim beqendiqim bi oyuncuu
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | valla sinan engin haklı kaç kere izledim bu modrici cidden cacık ya 23 milyon euro verilirmi bu adam 23 milyon euroysa bizim delgado heralde 60 felan
__________________ | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | medyanın büyütmesi işte.kötü avusturya karşısında bile doğru düzgün birşey yapamadı.bence totthenam kazzığı yine yedi gibi gözüküyor. | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | ya bu iş pazar meselesi mesela bir türk oyuncuya asla bu paraları ödemezler isterse ağzıyla kuş tutsun ama ingiliz italyan oldumu en ucuzu 8-10 milyon avro
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
| | |
| | #8 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ya bugün anlamıştır herhelde sinan
__________________ | ||
| | |
| | #9 | ||
| σΠμ® ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 13 ![]() ![]() ![]() | modric mi kim almanya hırvatistan maçını izliyenler cevabı almışlardır... | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|