|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Beşiktaş Sivok sakat mı? İtalyan medyası Milan'ın Sivok'un transferinden neden vazgeçmek zorunda yazdı İtalyan gazeteteleri Beşiktaş'ın transfer ettiği Sivok'un sezon içinde geçirdiği sakatlığın cidi olduğunu belirterek Milan kulübü bu yüzden bu futbolcunun transferinden vazgeçtiğini belirtti. Menajer Sinan Engin ise "Sivok'un sakatlığı ciddi değil. Bu futbolcunun kefili benim" dedi. | ||
| | |
| | #2 | ||
| alayından geliyorum ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | sinan engin kefilse...... yandık sakat olabilir![]()
__________________ mutluyum,mutlusun,mutlu..:D | ||
| | |
| | #3 | ||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Yinemi AMAN ALLAHIM
__________________ ![]() 1-2-3-4 YETMEZ 5-6-7-8-9-10 OLSUN HOLOSKO NOBRE BOBO KOYSUN BEŞİKTAŞIM ŞAMPİYON OLSUN | ||
| | |
| | #4 | ||
| alayından geliyorum ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | ...
__________________ mutluyum,mutlusun,mutlu..:D Konu Köyün Delisi tarafından (13-06-2008 Saat 10:49 ) değiştirilmiştir.. Sebep: yanlış sayfa:D | ||
| | |
| | #5 | ||
| forever eagle ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | kesin doğrudur bizimkiler sağlam topçu almazki ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Gordonu alan bunu da almış olabilir, ama umuyorum sakat değildir, sonra milana postalarız
__________________ Mutluluğun Resmini Çizebilirmisin? ABİDİN!!... | ||
| | |
| | #7 | ||
| forever eagle ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | sivok'tan hiç umudum yok ama inş yanılırım milli takımda da oynayamıyor zaten.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | arkadaşlar bu haberi kim yapmışsa bişey soruyorum bu haberi yapana sen gerizekalımısın yoksa gündem yaratmaya mı çalışıyorsun.ulan adam avrupa kupasında şuan çek milli takımını kadrosunda.ayrıca bu milan transferide 2 senelik bi ola ve o sene sakat olduğu için milana gidememiştir. | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|