|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() |
BEŞİKTAŞ’IN Avusturya kampında kavga ettikleri için kadro dışı kalan ve siyah-beyazlı yönetim tarafından satış listesine konulan İbrahim Toraman ile İbrahim Üzülmez ilk kez biraraya geldi. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde buluşan kavgacılar tokalaşarak barıştı. Barışmadan sonra konuşan Toraman, “Ben 15 gündür çalışıyordum. Dün İbrahim Üzülmez geldi ve birbirimizi görünce sahada tokalaştık. Benim zaten kendisine bir küskünlğüm yoktu” dedi. Öte yandan Beşiktaş Başkanı Demirören, yönetim toplantısında, kaptanlara affı tartışmaya bile açmadı, “Af gündeme gelmemeli” diye kestirip attı. ![]()
__________________ . | ||
| | |
| | #2 | ||
| BeşiktAŞK ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Affetsinler şu adamları ya.İbrahim Toraman gibi bir defansımız olmalı bence.İbrahim Üzülmez onca sene oynadı takımda,emektar kaptan.Hiç değilse bir jubile yapıp bıraksa. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | yeter artık affedılsınler
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #4 | ||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | sıra aftaa... ![]() ![]()
__________________ HayatıMdaki her şEyi seSsize alıYoruM.. geLMEdiğiN hEr aN.. geldiN mi diYe sıçraYıp.. yüreĞim ağzıMa geLSin diYe.... ![]() | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bence de affedilmeliler...ikisi de çok iyi oyuncu...
__________________ | ||
| | |
| | #6 | ||
| CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | simdi sira yönetimde yapsinlar bir babalik bakalim
__________________ --HERKES SEVER BIZ TAPARIZ--- ÜMITLERIN TÜKENDIGI YERDE KARTAL´IN KUDRETI BASLAR, | ||
| | |
| | #7 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | kesinlikle affedilmeliler gerçek bjklı olduklarına inanıyorum çünkü... | ||
| | |
| | #8 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | aynen sana katiliyorum..ztn ibrahim toraman fb´den de gs´den de teklif gelmis ama o ben bjkliyim ve bjk teklif beklyiorum demis..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 16
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | AF AF AF
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |