|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() |
Siroki Brijeg sınavı öncesinde Tuna, "Bana güvenenleri yanıltmam" dedi.9.8.2008 Tüm gözler onda... Savunmasında geçen sezon sıkıntılar yaşayan Beşiktaş’ın derdi bitmek bilmiyor... Sorunlu defansını Sivok, Seric, Zapotocny gibi isimlerle takviye eden Kara Kartal, Siroki Brijeg mücadelesinde bu futbolculardan yararlanamayacak. Yabancı sınırlaması nedeniyle Seric’i kadroya dahil edemeyen Beşiktaş’ta Sivok ile Zapotocny de sakatlanmış, Toraman ise kadrodışı bırakılmıştı. Son gelişmelerin ardından Siyah-Beyazlılar’da gözler Tuna Üzümcü’ye çevrildi... ‘Çok iddialıyız’ Transferi soru işaretleri yaratan Tuna kamptaki görüntüsüyle alkış almıştı. Başarılı savunma oyuncusu, “Bir aylık sezon öncesi kampı çok iyi geçti. Sivok ile Zapotocny iyi ancak ben de kendime güveniyorum. Beşiktaş’a gelirken rekabet yaşayacağımı biliyordum. Mücadeleye hazırım. Hazırlık kampındaki ortam bana güven verdi. Ligde, kupada ve Avrupa’da mücadele edeceğiz. Üç kulvarda da iddialıyız. Hocamız bana inanırsa, onun güvenini boşa çıkarmam” dedi.
__________________ . | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Çalışkan bir oyuncu. Henüz tecrübe olarak çok eksiği var ama azimli yapısıyla bu açığını kapatıp uzun yıllar takımımıza hizmet edebilecek kapasitede bir oyuncu.. Sabır gösterip destek olmamız lazım taraftar olarak..
__________________ | ||
| | |
| | #3 | ||
| İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | umarım sana güvenenleri yanıltmassın...
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 9 ![]() | Kendini gösterirsin inş Tuna
__________________ Haklılar şerefler sahada , Barışlar Alperler Hasanlar Ferdiler Tribünde , Optik Başkan Sette Cesur Yürek Kalemini almış basın tribünü ' nde MAc BAslamak Üzere... | ||
| | |
| | #5 | ||
| Die_4_You ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() ![]() | sana guvenıyoruz tuna hadı defans sorunumuza ılac oL artık
__________________ ѕα∂є¢є вαηα вαк, вαηα уαℓαη ѕöуℓєує¢єкѕєη öη¢є gözℓєяιмℓє αηℓαş, αη¢αк вυ кσмρℓσ вєηι уıкαвιℓιя, ∂αуαη∂ıgıм ∂єѕтєкℓєя ∂єνяιℓιя... ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|