|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
Nuri: Avrupa ağır bastı Beşiktaş'ın uzun süre renklerine bağlamak için uğraştığı Nuri Şahin, "Beşiktaşbeni transfer etmek için çok uğraş verdi" dedi Beşiktaş´ın bu sezon kadrosuna ısrarla katmak istediği Nuri Şahin, Lig TV´ye yaptığı açıklamada, Siyah-Beyazlı formayı Avrupa'da kalmak istediği için giymediğini söyledi. Beşiktaş'ın bu sezon kadrosuna ısrarla katmak istediği Nuri Şahin, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, Siyah-Beyazlı formayı Avrupa'da kalmak istediği için giymediğini söyledi. Hem teknik direktör Ertuğrul Sağlam hem de Sinan Engin'le görüştüğünü ifade eden Nuri, "Onlara Türkiye'yi Avrupa'da temsil edip ileride ülkeme de dönmek istiyorum dedim ve kendilerine teklifleri için teşekkür ettim" dedi. | ||
| | |
| | #2 | ||
| BeşiktAŞK ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Çok uğraştık ama gelmedi.Adam geleceğini düşünüyor sonuçta. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | nuri en doğru kararı verdi ne işi var türkiyede.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | türiyeye gelen sönüyor abi.
__________________ | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 9 ![]() | Ne Guiza ne Emre, eğer alabilseydik yılın transferi olurdu Nuri, çok büyük bi iş başarmış olurduk, ama zoru başaramadık...Bide eğer orda ilk 11'de yine şans bulamazsa yazık etmiş olur kendine, bizde 2 sene oynayıp daha iyi yerlere gelebilirdi belki, ama o inatla kalmayı tercih etti, umarım bu sene forma şansı bulur, yoksa eriyip bitecek genç yaşında!..
__________________ | ||
| | |
| | #6 | ||
| İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | gelseydi süper olurdu ama gelmedi... umarım başarılı olur...
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | bırakın şu çocuğu ya. şu ana kadar patlama yapabilseydi yapardı zaten. Onun yıldızlaştıı turnuvadaki messi agüero nerelerdi, kendi nerelerde bi baksınn. ondan sora beşiktaşı küçümsesin. | ||
| | |
| | #8 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 9 ![]() | Gelseydi iyi olacakdı ama olmadı
__________________ Haklılar şerefler sahada , Barışlar Alperler Hasanlar Ferdiler Tribünde , Optik Başkan Sette Cesur Yürek Kalemini almış basın tribünü ' nde MAc BAslamak Üzere... | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|