|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() |
YAw bu Cisse sahada napiyo Allah askina, maci 10 yan pasla tamamliyo. Bu herif gidici herhalde. Bence takima da uymuyo zaten. Misal olarak; Tello,Bobo,Delgado,Holosko,Zapo,Sivo,CISSE olmadi iste.
__________________ "cocuklar inanin" cok utanmassiniz haftaya da BESIKTAS diye bagirirsiniz | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | koptum arkadaşım yaaa ![]() ![]() .... ama doğru söylüyosun hiç uymuyo ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #3 | ||
| EVİMİZ İNÖNÜ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bence çok kaliteli bir futbolcu cisse
__________________ ne 10 milyon euro'luk futbolcuya değişiriz bu aşkı nede dünyanın en büyük starlarına bize bu takımı kimse gel tut demedi biz doğuştan bjk'liyiz bu sevdamız ölürkende devam edecek kimse unutmasınki biz bütün dünyanın önümüzde diz çöktüğü türk genciyiz | ||
| | |
| | #4 | ||
| pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | bence tam bi görev adamı..gösterişsiz ama doğru.. | ||
| | |
| | #5 | ||
| alayınakarşı ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bence cisse çok iyi şu an
__________________ Ne Orhan ne Ferdi , Kimse bilmez bendeki derdi , Sen söyle Müslüm Baba ''''Nereden sevdim o zalimi'''' ![]() Bu Sehirde Ne Varsa Sana Benziyor Müslüm Baba... | ||
| | |
| | #6 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | görevini en iyi şekilde yerine getiriyor,senin kafiyene uymadı diye adam gönderemeyiz sanırım ![]() | ||
| | |
| | #7 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() ![]() | bugün ço ktop öldürdü ama bugün kötü günündeydi cisse zaten hoca da aldı 2. devre. Ciddi çok top öldürdü bugün. Ama düzelir.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + Biz Karagümrük'lüyüz... ĄĪΜǻďãŋ џĕŖêЪїℓΜĖķ ... ![]() | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Bugün kötüydü biraz ama düzaleceğine inanıyorum.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #9 | ||
| Die_4_You ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() ![]() | Afedersin ama kulak zevkin bozuldu diye oyuncu gönderilmez.. ![]()
__________________ ѕα∂є¢є вαηα вαк, вαηα уαℓαη ѕöуℓєує¢єкѕєη öη¢є gözℓєяιмℓє αηℓαş, αη¢αк вυ кσмρℓσ вєηι уıкαвιℓιя, ∂αуαη∂ıgıм ∂єѕтєкℓєя ∂єνяιℓιя... ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|