|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| BEŞİKTAŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 14
Tecrübe Puanı: 1 ![]() |
arkadaşlar dün televizyon izlerken aklıma bişi geldi.fenerin ve cimbomun bize yaptığı hasızlıklar bizi beşiktaşa bağladı diye düşünüyorum.onlar beşiktaşı geçmeye çalışırken kendi tuzaklarına kendileri düştüler ve bizim beşiktaşa olan sevgimizi arttırdılar,böylece beşiktaşın arkasındaki destek çoğaldı ve her geçen gün beşiktaş daha da güçleniyo.bunun için fenere ve cimboma teşekkür ediyorum.bu kanu hakkında düşündüklerinizi lütfen yazın
__________________ | ||
| | |
| | #2 | ||
| Asi Ruh ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() | mantıklı dediğinn
__________________ | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | doğru valla ....
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş"
| ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ne alaka ya cok ta tın fenerlımıs gs lımıs bız bjklı dogduk olede ölürüz
__________________ Besiktas JK . | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Kimse yokken biz vardık.. Bizler GS kötü veya FB seviyesiz diye Beşiktaşlı değliz..Fener'in Gs'nin yaptığı hiç birşey benim Beşiktaş aşkımı değiştiremez..Ne olumlu ne olumsuz... | ||
| | |
| | #7 | ||
| - Haykolik - ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 9 ![]() ![]() ![]() | 14 yaşında bunları düşünmesi normal bence ![]() çok saçma .
__________________ Forza ERTUĞRUL SAĞLAM ! ![]() | ||
| | |
| | #8 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 9 ![]() | Gese ve febe kim onlardan Önce biz vardık . Beşiktaşlı olunmaz Beşiktaşlı dogulur beşiktaş lı olmayanlar diri diri gömülür Siyahh ulann
__________________ Haklılar şerefler sahada , Barışlar Alperler Hasanlar Ferdiler Tribünde , Optik Başkan Sette Cesur Yürek Kalemini almış basın tribünü ' nde MAc BAslamak Üzere... | ||
| | |
| | #9 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 9 ![]() | Veysel forumda yas önemli degildir sonucta arkadasımız kendi düsüncesini paylasmıs saygı duymak lazım kücük diye alay etmek gerekmez ... İyi forumlar
__________________ Haklılar şerefler sahada , Barışlar Alperler Hasanlar Ferdiler Tribünde , Optik Başkan Sette Cesur Yürek Kalemini almış basın tribünü ' nde MAc BAslamak Üzere... | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|