|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Şımarıklığı olmasa aslında Türk futbolu açısından gelecek vadeden bir yetenek bizim ülkemizde şımarıkların geleceği pek parlak olmadı olmayacak ta.10 yıl sonra 2.Ligin değişik takımlarında sörf yapmaya başlar bu kafayla.İnşallah yanılırız..........
__________________ Denize düşen Denizliye sarılır | ||
| | |
| | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | evet inşallah yanılırız diyorum bende çok fazla şımarık ama gerçekten çok iyi bir potansiyeli var yazıdada dediği gibi 20-21 de ne olur bilemem yani ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
| ||
| | |
| | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Arkadaşlar..şu UEFA da da bi halttan anlayan adam yok.. Neymiş efendim kendi yaş grubunda dünyanın en iyisi Batuhan mış,Mach.City scaud ekibide bi halttan anlmıyor ki Batu yu almak istiyorlar.. Bırakın kardeşim, adam müthiş yetenekli,müthiş kuvvetli..mili takımlara çağıranlar,Beşiktaşta forma verenler bilmiyor sizler bilyorsunuz bu işi...şapka çıkaıyorum size valla...yiyin bitirin Batu yu.. Malum ilerde oda "alnımıza leke sürer"...
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş"
| ||
| | |
| | #14 | ||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Bu adam bizim yatırımımız ileride TÜRKİYENİN EN BÜYÜK GOLCÜSÜ OLACAK
__________________ ![]() 1-2-3-4 YETMEZ 5-6-7-8-9-10 OLSUN HOLOSKO NOBRE BOBO KOYSUN BEŞİKTAŞIM ŞAMPİYON OLSUN | ||
| | |
| | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | batuhan cok yetenekli pafta 220 kusur gol atmis sans verildiginde ligde de cok gol atar hirsli devamli baski kuruyor rakip takimi cikartmiyor boyle oyuncu oynatilmaz mi?
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|